Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki konzervatív gondolkodású,...

Aki konzervatív gondolkodású, miért látja ennyire beszűkülten a világot?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivételnek, de akik nagyon is konzervatívak, meg jobboldaliak elítélik az abortuszt, a melegházasságot, az egyenlő jogokat. Unokatesóm nagyanyja is ilyen, s kitagadta unokatesómat, mert a párja fekete. S addig nem hajlandó vele találkozni, amíg ez nem változik meg. Nyilván nem fog, már van egy közös gyerekük is

Miért nem lehet elfogadni, hogy a világ változik, nem a bőrszín, a vallás meg a nemi identitás számít. Ezek a kicsinyes intézkedések Trump meg Orbán részéről a szánalom kategóriába tartoznak, hogy megmondják néhány red necknek, hogy csak két nem van és pont.

Nem értem, miért akarunk feltétlen visszamenni a középkorba?

ma 14:21
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Egyébként próbálom őket is megérteni, csak pl az a baj, hogy aki azt mondja, azért szavaz a Fideszre vagy Trumpra pl az magát csapja be. Ezek nem vallásos szekták, sosem voltak konzervatívok, csak arra mennek, hogy a társadalnat minél inkább megosszák, nekem ez a véleményem.
ma 14:33
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
Valószínű neked vannak olyan eszméid, amik ezt láttatják veled.
ma 14:35
 3/15 anonim ***** válasza:
37%

A biológia statikus, nem változtatható meg a nem.

Alapvetően két nem van.Ettől térhetnek el a hermafroditák, de az egy születési rendellenesség és szinte mindig a dominánsabb nemi jelleg kerül "véglegesítésre".

De, nincs 800 féle nem, az egy woke kitaláció.

A vallásnak, nemzetiségnek, etnikumnak pedig nagy jelentősége van.Ezek is határozzák meg az embert.

ma 14:37
 4/15 anonim ***** válasza:
28%

" elítélik a melegházasságot, az egyenlő jogokat."

Egyenlő a joguk. A melegházasság egy oxymoron. A transzok, melegek köpnek az egyházra, akkor miért is kell nekik egy egyházi szentség?

Ugyanazt a jogot megadja ami van

"Miért nem lehet elfogadni, hogy a világ változik"

Az evolúció nem változik. A Homo Sapiensnél is férfi és nő van. A többi belemagyarázás, elmebaj amit talán kezelni kellene, mint 2015 előtt és nem támogatni

"Ezek a kicsinyes intézkedések Trump meg Orbán részéről"

A világ kezdett egyre jobban elzülleni. Már férfiak mehettek nők közé a WC-be, böribe, sportban agyon is verte, ha nőnek képzelte magát. Ennek kell gátat szabni. Otthon a 4 fal közt hordhatod anyu ruháit továb

"Nem értem, miért akarunk feltétlen visszamenni a középkorba?"

Akkor téged elégetnének. Csak 2015 elé szeretnénk visszamenni 😉

ma 14:41
 5/15 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem amít te beszűkült gondolkodásnak tartasz, az a normális, a te gondolkodásmódod furcsa és kisebbségi.
ma 14:44
 6/15 A kérdező kommentje:
Jó, akkor mennyien járnak manapság templomba. Én voltam párszor, én soha nem lehet fiatalokat, de még csak tömegeket sem látni. Van ennek oka? Van. Az emberek nem hisznek a mesékben mar, plusz a katolikus egyház leszerepelt a hazugságaival, pedofilbotrányaival.
ma 14:45
 7/15 anonim ***** válasza:
35%
Ez volt a gondolkozás évmilliókon keresztül egészen 2015-ig, amikor kitaláltak hirtelen 80 nemet. Most miért baj, ha az ember nem akar örökké elmebajban élni? ADtunk neki 10 évet nem jött be. Arról nem is beszélve, hogy ezek az LMBTQ isták egyre agresszívebbek lettek.
ma 14:47
 8/15 anonim ***** válasza:
36%
7# Akkor miért is ragaszkodsz, hogy egy ilyen pap adjon össze titeket?
ma 14:48
 9/15 A kérdező kommentje:
Mi volt 2015-ben?
ma 14:50
 10/15 anonim ***** válasza:
35%

Egy csomó különböző dolgot dobálsz fel, amiben más embereknek más és más lehet a véleménye, de te mindenkit egy kalap alá veszel, aki nem ért egyet veled egy valamiben.

Szóval igazából te látod beszűkülten a világot.

Olyan, mintha azt akarnád sugallni, hogy aki nem ért egyet pl. az abortusszal, az egyből jobboldali, homofób és rasszista is.

ma 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!