Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki konzervatív gondolkodású,...

Aki konzervatív gondolkodású, miért látja ennyire beszűkülten a világot?

Figyelt kérdés

Persze tisztelet a kivételnek, de akik nagyon is konzervatívak, meg jobboldaliak elítélik az abortuszt, a melegházasságot, az egyenlő jogokat. Unokatesóm nagyanyja is ilyen, s kitagadta unokatesómat, mert a párja fekete. S addig nem hajlandó vele találkozni, amíg ez nem változik meg. Nyilván nem fog, már van egy közös gyerekük is

Miért nem lehet elfogadni, hogy a világ változik, nem a bőrszín, a vallás meg a nemi identitás számít. Ezek a kicsinyes intézkedések Trump meg Orbán részéről a szánalom kategóriába tartoznak, hogy megmondják néhány red necknek, hogy csak két nem van és pont.

Nem értem, miért akarunk feltétlen visszamenni a középkorba?

jan. 22. 14:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%
10# És a nácit se felejtsd ki
jan. 22. 15:03
 12/21 anonim ***** válasza:
79%

Hogy jön ide 800 nem? A kérdező a melegeket és a feketéket hozta szóba.

De ezzel meg is lett a válasz a kérdésre: Az a nézetük, hogy két erő harca irányítja a világtörténelmet. Vagy az egyikbe tartozol, vagy a másikba. Tehát ha szerinted a feketék is emberek, akkor biztos 800 nemet ismersz el és levágnád a férfiak fütyijét. Ennyi eszük van, most mit lehet erre mondani...

jan. 22. 15:18
 13/21 anonim ***** válasza:
30%

A normalitás és az élet, a biológiai kemény dolgok kedves kérdező.

Senki sem a középkorba akar visszamenni, egyszerűen az abnormális társadalmi jelenségekből van elegünk...ja , hogy ezért mi kérjük elnézést??

Nem gondolom, hogy helyes.

jan. 22. 15:23
 14/21 anonim ***** válasza:
57%
Vannak normális, intelligens konzervatív és jobboldali emberek, az itthoni fidesz birkanyáj az nem ezek közé sorolandó.
jan. 22. 15:55
 15/21 A kérdező kommentje:

12) ezt a 800 nem dolgot am én sem értem. Egyreszt szoba se hoztam, masreszt az angol kulonbseget tesz sex es gender között. Ez alapján van a biológiai nem, s van a társadalmi nem, ami valóban nem csak 2 féle lehet, de ezt felesleges is ragozni, mert aki nem nyitott valaminek a megértésére, annak szemében mindig a másik lesz a hülye.

Itt amit kiemeltem, az pl a melegek helyzete vagy a bőrszín. És hoztam egy példát, hogy az én családomon belül ez hogyan nyilvánul meg.

jan. 22. 15:57
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
A boomerek ilyenek, meg "régen minden jobb vóóót..." Nem nagyon érdekli őket, hogy más a világ, mint 50-70 éve. A konzervatív pont azt jelenti, hogy egy természetellenes, beteges eszme, ami tagadja a világ természetes változásának szükségességét. Szerintem az unokatesód csak jól járt, hogy megszabadult egy ilyen f-szparaszttól, éljen boldogan, a nyanya meg főjjön a saját levében.
jan. 22. 18:36
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha a világ valóban e züllés felé halad, akkor sok jóra nem lehet számítani a jövőben..
jan. 24. 00:49
 18/21 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos még a haladók is ahogy vénülnek egyre konzervatívabbak lesznek!

Ez a meghülyülés lassú folyamatának politikai vetülete!

Olyan ez, mint ahogy (a kora miatt) kezd egy pasi impotensé lenni, egyre erkölcsösebb lesz!

Az impotens pasinál nincs erkölcsösebb pasi!

Én utálom a konzervativizmus minden fázisát, mert ők a "bot a küllők között!"

jan. 24. 16:35
 19/21 anonim ***** válasza:
33%
18as. Van egy mondás, fiatalon elnézhető, sőt elvárás, hogy liberális legyen valaki, viszont később ez inkább teher,fiatalon bolondan minden megengedett, de egy komoly felnőtt személyiség csak konzervatív kell legyen.
jan. 24. 22:39
 20/21 anonim ***** válasza:
55%

19 - Ezt amúgy Churchillnek tulajdonítják, de attól függetlenül egy hatalmas baromság; Orbán akarja a szellemi leépülésének a termékét - az illiberalizmust - ezzel a süketeléssel megvédeni...

A konzervatívok nem visznek előre; a konzervativizmus legtöbb esetben nem más, mint a betokozódott sötétség mélyen ragacsos mocsara!!!

jan. 25. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!