Aki konzervatív gondolkodású, miért látja ennyire beszűkülten a világot?
Persze tisztelet a kivételnek, de akik nagyon is konzervatívak, meg jobboldaliak elítélik az abortuszt, a melegházasságot, az egyenlő jogokat. Unokatesóm nagyanyja is ilyen, s kitagadta unokatesómat, mert a párja fekete. S addig nem hajlandó vele találkozni, amíg ez nem változik meg. Nyilván nem fog, már van egy közös gyerekük is
Miért nem lehet elfogadni, hogy a világ változik, nem a bőrszín, a vallás meg a nemi identitás számít. Ezek a kicsinyes intézkedések Trump meg Orbán részéről a szánalom kategóriába tartoznak, hogy megmondják néhány red necknek, hogy csak két nem van és pont.
Nem értem, miért akarunk feltétlen visszamenni a középkorba?
Hogy jön ide 800 nem? A kérdező a melegeket és a feketéket hozta szóba.
De ezzel meg is lett a válasz a kérdésre: Az a nézetük, hogy két erő harca irányítja a világtörténelmet. Vagy az egyikbe tartozol, vagy a másikba. Tehát ha szerinted a feketék is emberek, akkor biztos 800 nemet ismersz el és levágnád a férfiak fütyijét. Ennyi eszük van, most mit lehet erre mondani...
A normalitás és az élet, a biológiai kemény dolgok kedves kérdező.
Senki sem a középkorba akar visszamenni, egyszerűen az abnormális társadalmi jelenségekből van elegünk...ja , hogy ezért mi kérjük elnézést??
Nem gondolom, hogy helyes.
12) ezt a 800 nem dolgot am én sem értem. Egyreszt szoba se hoztam, masreszt az angol kulonbseget tesz sex es gender között. Ez alapján van a biológiai nem, s van a társadalmi nem, ami valóban nem csak 2 féle lehet, de ezt felesleges is ragozni, mert aki nem nyitott valaminek a megértésére, annak szemében mindig a másik lesz a hülye.
Itt amit kiemeltem, az pl a melegek helyzete vagy a bőrszín. És hoztam egy példát, hogy az én családomon belül ez hogyan nyilvánul meg.
Sajnos még a haladók is ahogy vénülnek egyre konzervatívabbak lesznek!
Ez a meghülyülés lassú folyamatának politikai vetülete!
Olyan ez, mint ahogy (a kora miatt) kezd egy pasi impotensé lenni, egyre erkölcsösebb lesz!
Az impotens pasinál nincs erkölcsösebb pasi!
Én utálom a konzervativizmus minden fázisát, mert ők a "bot a küllők között!"
19 - Ezt amúgy Churchillnek tulajdonítják, de attól függetlenül egy hatalmas baromság; Orbán akarja a szellemi leépülésének a termékét - az illiberalizmust - ezzel a süketeléssel megvédeni...
A konzervatívok nem visznek előre; a konzervativizmus legtöbb esetben nem más, mint a betokozódott sötétség mélyen ragacsos mocsara!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!