A Tisza pártnak vannak egyáltalán jobboldali szavazói?
Figyelt kérdés
Vagy legalábbis olyan aki nem a progresszív, woke liberalizmusnak a nagy híve? Centrista szavazói mondjuk biztos vannak egy radikálisnak is. De jobboldali mennyi lehet a Tiszának azok a jobboldaliak akik kevésbé értenek az ideológiákhoz, vagy csak szimplán szimpatikus nekik valaki. Azt ha Gyurcsány szimpatikus akkor elmennének szavazni a szélsőbaloldali DK-re szélsőjobboldaliként?
Kérdező, engem hova sorolnál? Hozzám közel áll a liberalizmus is a progresszivitás is, de ellene vagyok az eszement woke-nak...nah? Sőt, szerintem is két nem létezik, a férfi meg a nő, több nincs..!!!! még sem tartom magam visszamaradott konzervatívnak.
ma 14:59
2/20 anonim válasza:
1 jobboldali szavazójuk biztos van: én.
ma 15:02
3/20 anonim válasza:
Kérdező!
Szándékosan írst hülyeségeket?
Magyar nem progresszív, főleg nem woke. És nem is baloldali.
ma 15:14
4/20 anonim válasza:
Kevés.
Többnyire ugyanazok szavaznak oda,akik az összefogásos pártszövetségekre 2018- ben, 2022-ben.
Persze, ott is voltak pár elvtelen a Jobbiktól, de igen elenyésző volt a számuk.Mára a Jobbik gyakorlatilag megszűnt.
A Tisza programban is az összefogást másolja.Emelet családi pótlék?(cigányok lájkolják)
Bérlakásprogram?Szintén.
5/20 anonim válasza:
3#
Éppen ez a baj vele.Nem tudni, micsoda.
6/20 anonim válasza:
"1 jobboldali szavazójuk biztos van: én."
Akkor már 2 is van
Én egykor jobbikos voltam, amíg Vona el nem hagyta a pártot és az szétesett. Az utódpártjai meg gyalázatosak a szememben, így azokra nem szavazok. Ezért 2022-ben nem is szavaztam.
Most viszont ha megélem, jelen állás szerint a tiszára fogok szavazni, mert Magyar Péter elkötelezetten jobboldali.
Az ő centrista politikát képviselő pártja most az egyetlen esélyes a kormányváltásra. Nem áll annyira közel hozzám a párt, de nem is elfogadhatatlan jobboldaliként. Ennyi pedig elég hogy támogassam a kormányváltást.
ma 15:23
7/20 anonim válasza:
Igen, jelen
ma 15:32
8/20 anonim válasza:
Én sem vagyok baloldali. Ezért sem megyek ki egy Tisza megmozdulásra sem. Akik ott vannak zömmel azokkal én nem tudok azonosulni.
ma 15:33
9/20 anonim válasza:
Vannak igen. Mi Hazánkos ismerősöm is van, aki a Tiszához pártolt át. Én nem mondom, hogy milliós nagyságrendben vannak ilyenek, de nem is elhanyagolható mértékben. MP következetesen ügyel arra, hogy megszólítsa a jobboldaliakat is, ami nem is eshet nehezére, lévén ő is jobboldali.
ma 15:43
10/20 anonim válasza:
A világ nem fehér vagy fekete mint ahogy nem csak a jobb meg a bal létezik... Én konkrétan nem tudok olyan ismerőst aki nyíltan baloldali volna, de azt tudom hogy a legtöbb ember le is sz4rja hogy jobb vagy bal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!