Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza pártnak vannak egyálta...

A Tisza pártnak vannak egyáltalán jobboldali szavazói?

Figyelt kérdés
Vagy legalábbis olyan aki nem a progresszív, woke liberalizmusnak a nagy híve? Centrista szavazói mondjuk biztos vannak egy radikálisnak is. De jobboldali mennyi lehet a Tiszának azok a jobboldaliak akik kevésbé értenek az ideológiákhoz, vagy csak szimplán szimpatikus nekik valaki. Azt ha Gyurcsány szimpatikus akkor elmennének szavazni a szélsőbaloldali DK-re szélsőjobboldaliként?

ma 14:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
30%

"MP következetesen ügyel arra, hogy megszólítsa a jobboldaliakat is,"

Mivel is?

A Néppárthoz való csatlakozás inkább elidegenít.Az a Néppárt, ami az EU-ben jelenleg levő több problémát okozza.Angela Merkel?

Inkább csatlakozott volna az ECR-hez vagy maradt volna független.Hitelesebb lett volna.

Plusz azért azért az lmbtq-nak is tett már gesztusokat.

ma 15:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
#11: Az ECR-ben van a szélsőségesen magyarellenes AUR is, míg a Néppártban az RMDSZ például. Velük mi bajod van? Inkább tudsz azonosulni a szélsőségesen nacionalista románokkal, mint a külhoni magyarokkal?
ma 16:05
 13/23 anonim ***** válasza:
30%

12#

Nem tudok azonosulni Weber,Merkel Ursula politikájával.Ennyi.

Ők képviselik a Néppártot kvázi.

ma 16:07
 14/23 anonim ***** válasza:

"A Néppárthoz való csatlakozás inkább elidegenít."

Akkor a fidesz miért volt tagja a néppártnak?

Jobboldaliként szerintem teljesen rendben van hogy például gesztusokat tesznek a tiszánál a baloldaliaknak is. Én ugyanis a populista kormány leváltását akarom, ahhoz pedig teljes társadalmi támogatottság kell, egy néppárt ha úgy tetszik, jobb és baloldali emberekkel egyaránt.

Ha ez az ára a populisták legyőzésének, akkor legyen.

Nekem bőven elég annyi hogy a párt feje jobboldali, legalábbis egyenlőre elég. Ha kormányra kerülnének, jóval több lesz az elvárásom.

ma 16:10
 15/23 anonim ***** válasza:
24%

"Akkor a fidesz miért volt tagja a néppártnak?"

Sohasem szavaztam a Fideszre.

Nem tudom, miért volt tagjuk, amikor alap kérdésekben sem értettek egyet.

"Jobboldaliként szerintem teljesen rendben van hogy például gesztusokat tesznek a tiszánál a baloldaliaknak is. Én ugyanis a populista kormány leváltását akarom, ahhoz pedig teljes társadalmi támogatottság kell, egy néppárt ha úgy tetszik, jobb és baloldali emberekkel egyaránt."

Nekem, nincs rendben.Elveim vannak, amiket nem adok fel, akkor sem, ha zavar, amit a FIdesz csinál.

ma 16:14
 16/23 anonim ***** válasza:

"Elveim vannak, amiket nem adok fel, akkor sem, ha zavar, amit a FIdesz csinál."

Akárcsak nekem, vannak elveim amit nem adok fel. De ez nem azt jelenti hogy nem lehet kisebb gesztusokat tenni baloldaliaknak. Amíg azok nem sértik az elveket természetesen.

Ettől el lehet zárkózni, de akkor ilyen mihazánkos szekta lesz a pártból.

Ne aggódj! Ha Magyarék akárcsak egyszer is kiállnának például az lmbtq politika mellett, akkor gyorsan elfogynának mellőlük a jobboldaliak.

De ilyen csak a propagandacsatornákon történik legfeljebb

ma 16:24
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

#13: "Nem tudok azonosulni Weber,Merkel Ursula politikájával.Ennyi."

Merkel már rég nem tényező. Weberrel nem tudom mi a konkrét problémád, mert az, hogy hungarofób, nyilvánvalóan nem igaz. A kormányt bírálta, ennyi.

"Nekem, nincs rendben.Elveim vannak, amiket nem adok fel, akkor sem, ha zavar, amit a FIdesz csinál."

Nekünk is elveink vannak, mégpedig egy tisztességesebb országot és államigazgatást szeretnénk látni. Ha egy rendszert átsző a korrupció, akkor onnantól kezdve nem az lesz a fő kérdés, hogy milyen oldali. Ha valaki meggyőződésből és szívből jobboldali, az nem teszi ezt a saját országával és a saját népével. Nekem ez a véleményem.

ma 16:24
 18/23 anonim ***** válasza:

"Merkel már rég nem tényező. Weberrel nem tudom mi a konkrét problémád, mert az, hogy hungarofób, nyilvánvalóan nem igaz. A kormányt bírálta, ennyi."

A Néppártban még elég mélyen ott van Merkel öröksége.Juncker meg Weber sem ellenezte, amit csinált.Tehát, részükről rendben volt.

Nem, nem hungarofób, hanem liberális.

"Nekünk is elveink vannak, mégpedig egy tisztességesebb országot és államigazgatást szeretnénk látni. Ha egy rendszert átsző a korrupció, akkor onnantól kezdve nem az lesz a fő kérdés, hogy milyen oldali. "

Egyet is értenék.De csak annyit mondok "álmodozni szabad".

ma 16:32
 19/23 anonim ***** válasza:

#18: "Nem, nem hungarofób, hanem liberális."

A te értekrendedhez képest bizonyára liberálisabb, de a mérsékeltebb felosztás szerint ezt nem mondanám.

"Egyet is értenék.De csak annyit mondok "álmodozni szabad"."

Azt én sem gondolom, hogy a korrupció megszüntethető, ez igaz, de a visszaszorításában hiszek. Ha folyton ugyanazok az emberek vannak közel teljhatalomban, az biztosan nem segít. A társadalmon is múlik, hogy mit enged meg és mit nem. Ha a nyilvánvaló korrupció mellett folyton fölényesen újraválasztjuk őket, azzal azt üzenjük, hogy nyugodtan csináljátok.

ma 16:46
 20/23 A kérdező kommentje:

Első téged társadalmilag még ígyis balra ezek alapján normál liberális, szocdem lehetsz, legalább woke ellenes vagy akkor ha ellene vagy, hogy védje a migránsokat bárki gondolom az ellen is, hogy beengedjék őket. De ennyi infoból akár lehetsz egy szélsőbalos szocdem, marxista is. De lehetsz egy mérsékelt liberális kicsit jobbra hajló Centrista is. De abban nem vagyok biztos, hogy a Tisza is woke ellenes ám. De akkor remélem a gazdaság politikád is szoci és nem neokonzervatív ami egy gazdaság politika nincs sok köze a sima konzervativizmushoz. Tehát támogatod a gazdagok megadóztatását, mert a neokonzervatív/neoliberális gazdaság politikát azt én is megvetem. Ezért szerettem a Jobbikot 2019 előtt mert ők nem ilyen gazdaság politikát folytattak.

Mit is mondott legutóbb a Tisza képviselője Dávid Dóra, “mindenkit bekell fogadni”. Magyar is kimondaná ezt csak őt ismerik az emberek, próbál mindenkinek tetszeni. Donald Tusk eredetileg biztos, hogy jobb emberileg mint Magyar. De Ursuláék parancsolnak neki. Mit is csinált az eddig homogén Lengyelországgal, pár tízezer muszlim bevándorló már ott él. Szerintem azért nincs még annyi mert Lengyelország annyira nem jó nekik mi t Németország, Belgium, Franciaország ezért kevesebben maradnak ott mivel itt nem kell dolgozniuk de természetesen csak nekik nem az odaszületettekre ez nem vonatkozik és a sok segélyből élnek olyan jól mint egy a belét kidolgozó magyar, román vagy szlovák ember. Ursuláék viszont még azt is mondanák Magyarnak, hogy nem engedheti be a migránsokat, ő még lehet akkor is beengedné. Mert nagyon szar embernek tartom és szerintem az országot akarja tönkre tenni. Mert most Ursuláék lehet, hogy mostmár Trump miatt a migráció ellen fognak lenni. Mert a CDU is eddig pártolgatta őket, most meg hopp hirtelen, hogy ellene lettek. Már Németországban is követelik páran a pártból, hogy keményebb migrációs politika legyen. De ha változnak is csak azért fognak, hogy elfelejtsék az emberek, hogy ők tették tönkre Németországot és egész Európát a pártcsaládjukkal együtt. Mert rájöttek, hogy vesztettek és ha nem tesznek valami jót a végén akkor akár le is csukhatják őket.

15:55 Vagy az ECR vagy az ID-be kellett volna belépnie. Az, hogy az AUR benne van az ECR-ben nem kavar sok vizet ők úgysem parancsolnának egy magyar pártnak, mert nekik csak az a céljuk, hogy Európát biztonságossá és élhetővé tegyék ugyanúgy mint az ID-nek is. Onnan nem parancsol, aki Brüsszel nyalonc lesz azt kidobják. Nem olyan maffia pártok mint az EPP. Romániában amúgy is magyar ellenes az összes párt a PNL, PSD is azok és az USR elkezdett mostanában kicsit az lenni pedig egy igazi liberális pártnak nem ez lenne a dolga. Na meg Orbánt is megszavazzák mindig mégis a magyarellenes Ficoval barátkozik. Az RMDSZ meg jelentéktelen Romániában az inkább számít egy jó mozgalomnak mint pártnak. Ami kell is a Román parlamentbe nyerni sajnos úgysem fognak soha. Nekik mindegy is melyik párt családban vannak mert az EPP úgysem parancsolgat nekik, pont ezért.

ma 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!