Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter politikája jobb...

Magyar Péter politikája jobb vagy baloldali?

Figyelt kérdés

Támogatja ő a woke-t?

Támogatja a bevándorlókat?

Vagy ő tényleg egy jobb oldali ember aki a maffia kormányt akarja elszámoltatni és jobb oldalihoz híven normális valós értékrendet fog kiépíteni?

Az EU választáson a Tiszára szavaztam ha kérdezitek?

febr. 4. 15:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%

#8: "Biztos?

Anno, Lengyelországnál is hisztiztek,hogy lmbtq mentes zónákat hoztak létre."

Igen, biztos. Ne hasonlítsuk már azt össze, hogy két nem van azzal, hogy valaki elítéli az lmbtq mentes zónákat. Ez szerintem is baromság, de nem gondolom, hogy több nem lenne. Vannak persze hibás kromoszómalával rendelkező emberek, de itt nyilvánvalóan nem ez szokott vitaalap lenni.

"Majd, ha rendes tilalom lesz, úgy, mint Trumnál.Mennek a katonák szedik össze, dobálják fel a repülőre (nem utasszállítóra) őket, na majd akkor."

Ilyen javaslata maximum a szélsőségeseknek volt, de pl az ECR-nek sem. De persze lehet erről is beszélni, ahhoz viszont párbeszéd és érvelés kellene, nem pedig folyamatos hadakozás és ujjal mutogatás. Meg lehetne ezt konstruktívabban is közelíteni, de én nem érzem azt sem, hogy a kormánynak ez valóban szívügye, sokkal inkább belpolitikai fegyvere. Így viszont nem lehet eredményeket elérni, csak szájhősködni.

febr. 4. 16:39
 12/23 anonim ***** válasza:
50%

"Igen, biztos. Ne hasonlítsuk már azt össze, hogy két nem van azzal, hogy valaki elítéli az lmbtq mentes zónákat. Ez szerintem is baromság, de nem gondolom, hogy több nem lenne. Vannak persze hibás kromoszómalával rendelkező emberek, de itt nyilvánvalóan nem ez szokott vitaalap lenni."

Miért kellene elítélnie az lmbtq mentes zónákat?Ha nem is ért vele egyet, legalább tartózkodjon.

A hermafroditát ne keverjük ide, ő esetükben jogos kérés a nemi szervek műtétje.

"lyen javaslata maximum a szélsőségeseknek volt, de pl az ECR-nek sem. De persze lehet erről is beszélni, ahhoz viszont párbeszéd és érvelés kellene, nem pedig folyamatos hadakozás és ujjal mutogatás. Meg lehetne ezt konstruktívabban is közelíteni, de én nem érzem azt sem, hogy a kormánynak ez valóban szívügye, sokkal inkább belpolitikai fegyvere. Így viszont nem lehet eredményeket elérni, csak szájhősködni."

A migránsok kitoloncolása szélsőséges dolog?

Ez a baj a Néppárttal.Egy felvizezett liberális párt.

Naná,hogy Orbán belpolitikai fegyverként használja,hülye lenne nem arra használni, hiszen erre minden lehetősége megvan.Sőt, magától az EU-tól kapja a lehetőségeket ezüst tálcán, ezzel a teszetosza bevándorlóbarát politikával.

Ha az EU (Néppárt) erélyesen fellépni, máris nem tudná Orbán belpolitikai céljai elérésére használni.

febr. 4. 16:45
 13/23 anonim ***** válasza:

#12: "Miért kellene elítélnie az lmbtq mentes zónákat?Ha nem is ért vele egyet, legalább tartózkodjon."

Azért kell elítelnie, mert nem akar társadalmi csoportokat kirekeszteni, akkor sem, ha az nem azonos az értékrendjével.

"A migránsok kitoloncolása szélsőséges dolog?"

Szerintem nem szélsőséges, de csak a szélsőséges pártok tűzték ezt napirendre. Ez pusztán egy ténymegállapítás. A pártokat pedig nem a kitoloncolás miatt nevezem szélsőségeseknek, hanem egyéb megnyilvánulásaik alapján. Az illegálisan itt tartózkodókat szerintem is ki kellene toloncolni.

"Ha az EU (Néppárt) erélyesen fellépni, máris nem tudná Orbán belpolitikai céljai elérésére használni."

Ezt értem, de tőle sem látom azt az erélyes fellépést, csak szavak szintjén.

febr. 4. 16:57
 14/23 anonim ***** válasza:
Mint a Telex clickbait videói... nem derült ki.
febr. 4. 18:00
 15/23 anonim ***** válasza:
50%

"Azért kell elítelnie, mert nem akar társadalmi csoportokat kirekeszteni, akkor sem, ha az nem azonos az értékrendjével."

Ha valami nem azonos az értékrendemmel, akkor vagy elítélem vagy figyelmen kívül hagyom és tartózkodik a véleményem kinyilvánításáról.

Itt lehetett szó,hogy mégsem áll annyira messze az értékrendjükről, ami megerősíti,hogy a Néppárt sokkal inkább liberális, mint jobboldali.

"Ezt értem, de tőle sem látom azt az erélyes fellépést, csak szavak szintjén."

Elsősorban nem O.V-nak a dolga lenne ez, egyrészt.Másrészt, eltudod képzelni, mekkora hiszti lenne ebből?

Sokkal kisebb dolgokért is büntetnek.Pedig, a migránsok akkor nem mennének, ha nem segélyeznék őket, nem nyalnák a feneküket.Jelentősen csökkenne a migráció, csak sokan túl korlátoltak,hogy ezt belássák.

febr. 4. 18:10
 16/23 anonim ***** válasza:
49%
A 21 pont erősen az összefogás programjára hajaz, ugyanúgy a segélyezéssel kezdődik, mint az kezdődött. Szóval elég jól be lehet lőni az oldalt szerintem.
febr. 4. 18:39
 17/23 anonim ***** válasza:
83%
Talán jobbközép.
febr. 4. 18:48
 18/23 anonim ***** válasza:
úgy lesz ez is mint bármikor a politikában: most mindent támogat amit a nép akar. ha hatalomra kerül akkor majd majd jól hátat fordít.
febr. 4. 18:49
 19/23 anonim ***** válasza:
49%

#15: "Ha valami nem azonos az értékrendemmel, akkor vagy elítélem vagy figyelmen kívül hagyom és tartózkodik a véleményem kinyilvánításáról."

Nem, én például nem szeretem a rap zenét, de ha rapmentes övezeteket akarnának létrehozni, azt elítélném, mert a tiltást nem tartom megoldásnak.

"Elsősorban nem O.V-nak a dolga lenne ez, egyrészt.Másrészt, eltudod képzelni, mekkora hiszti lenne ebből?"

Nem csak OV-ról beszélek, hanem a teljes kormányról. De ha elismered, hogy úgysem tehetnek semmit, akkor meg nem ugyanott vagyunk? Vagy csinálják rendesen, ha meg erre nem képesek, akkor nem kell a feszültségkeltés sem. Mert így a problémát nem oldottuk meg, mellé viszont még generáltunk jó néhány újat.

febr. 4. 19:12
 20/23 Alex Fly ***** válasza:
52%

Egyértelműen jobboldali. Ezt egyrészt ő maga is kijelentette, másrészt pedig elfogadták a jelentkezését az EP jobboldali frakciójába.

És a félreértések elkerülése érdekében a kirekesztés,a diszkrimináció, a homofóbia és rasszizmun nem jobboldali értékek, hanem a szélsőjobb attribútumai.

febr. 4. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!