Ha Magyar Péter kormányra kerülne, akkor egy teljesen új politikát képviselne, vagy a politikájában lennének fideszes vonások?
Amikor elkezdett politizálni nyíltan, akkor még azt mondtam,hogy egy "feljavított" Fideszt akar létrehozni, Lölö meg a sok mocsok nélkül.Teljesen úgy is tűnt.
Viszont, már eléggé eltolódott balra, a programot illetően is.
Családi pótlék emelés például.
Meg, eléggé lefeküdne az EU-s akaratnak, nem állna ellen.Nem állna ki a nemzeti érdekekért. A migrációs paktumot is megszavazta, lmbtq kérdésben is "eus elvárások" szerint szavazott.
#3 Gyurcsánynak semmi köze hozzá.
A Tisza Párt megszavazta a 2025-ös budapesti költségvetést, mert a főpolgármester befogadta a párt módosító javaslatát. Ez a módosító lehetővé teszi a költségvetés későbbi felülvizsgálatát a szolidaritási hozzájárulásról szóló per végén, a bíróság jogerős döntése nyomán. Emellett a Tisza Párt egyetértett Karácsony Gergely főpolgármesterrel abban, hogy a kormány szisztematikusan próbálja ellehetetleníteni Budapest működését.
6#
Ugyanaz, ami 2010 előtt volt vele.A kisebbség népes nem dolgozó részét ösztönzi gyermekvállalásra, ugyanis 2010 előtt abból megéltek,hogy szültek pár purdét.
A családi pótlékot kivezetni kellene és helyette egy adóbónuszt bevezetni.Azaz a dolgozó,de rászorulóbbak kapnának plusz pénzt a fizetésük mellé.
Én csak remélni tudom hogy nem, de valójában tiszásként is félek tőle hogy igen. Annyiszor átb@szták már az embereket itthon, hogy már nincs okunk bízni a politikusokban. Ezért ódzkodnak a tiszától is sokan.
Az egész a "rendszerváltás"-nál kezdődött, az egy hatalmas csúnya átverés volt eleve. De ezt lenyelték és jött a következő pofon: Gyurcsány gyalázata ami nagyon durvára sikerült.
Erre válaszul választották meg ugye a fideszt, de az meg az újabb átverést jelentette, a megváltásba rejtett lerablást. Namost itt van egy újabb politikus akinek van karizmája és képes leváltani ezt az egyre tarthatatlanabb rendszert, de úgy hogy ő maga is onnan jött. Így érthető hogy nem bíznak benne.
Ha lenne alternatíva én sem bíznék benne, de egyenlőre úgy tűnik hogy vagy ő váltja meg az országot, vagy itt rohadunk meg a cigányal a nyakunkon életünk végéig.
Emellett abban is bízok hogy ha csalódást okoz, akkor a felháborodott népharag véget vet MP karrierjének is valamilyen módon, bár ez is kérdéses opció.
A tuti megoldás persze az lenne ha elköltöznék, mert akkor nem kéne kétes emberekre bízni az ország megmentését
NER 2.0 hát nem látja még mindig senki?
Maga Radnai mondta el, hogy együtt dolgozott vagy 2 alkalommal a Fidesszel is korábban!!!! :D
Magyar Péter meg echte NER lovag... utána kéne olvasni milyen pozíciókban ült a Fidesz rezsim embereként....és mennyi vizsgálat zajlott ellene túlárazott szerződések és egyebek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!