Szerintetek is jól összefoglalta a lényeget a srác magyar péter politikájáról ?
okt. 8. 12:41
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, én a kezdetek óta figyelem az ő nyilvános megnyilvánulásait és azt leszámitva, hogy hallod-e te Papp Dániel, megmondom őszintén én nem vagyok elég matematikus ahhoz, hogy ki tudjam számolni az ő politikáját.
3/6 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz jót mondani inkább ne mondj semmit.
okt. 8. 12:48
4/6 Szervizmérnök úr válasza:
Ez a szint sajnos, tapasztalatlan fiatalok megvezetése, bár olyat is hallottam, hogy Magyar Péter bánatára, a tüntetésen a vártnál kevesebb volt a fiatal.
A várt 100 ezer helyetti 3 ezer negatív tömörülésre gondolok (az elvileg -3000).
5/6 anonim válasza:
Az hülye, aki azt hiszi, hogy békés tüntetéssel bármit is el lehet érni ezzel a kormánnyal szemben.
Biztos volt ott értelmes ember is, de azok csak azért, mert közel voltak és unatkoztak.
Egyébként mp-nek van programja, ov-vel ellentétben.
Vagy várjál orbánnak is van programja.
Az egyik pontja, hogy migráncs nem veheti el a magyarok munkáját.
6/6 anonim válasza:
Sikerült találni 1 hülyét és lekell járatni. Ezzel szemben a fideszes rendezvényen 1 értelmes megnyilvánulást sem találsz. Ők birka módjára egy emberként tapsikolva skandálják, hogy sorosgyurcsánybrüsszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!