Szerintetek jó összefoglaló videó ez a Mi Hazánkról?
Ez itt: https://www.youtube.com/watch?v=6nvbxGHSxoQ&t=18s
Szóval megnéztem és arra lennék kiváncsi hogy ti hogy látjátok? jól elmondta a lényeget? vagy tennétek még hozzá valamit? én szerintem jó volt de picit gyenge a többi videóhoz képest!
ha lehetséges akkor "náci, rasszista, homofób, antiszemita" és hasonló butaságokat ne írjatok kommentben!
Na vegigneztem.
Néhol kicsit pontatlanak éreztem, de amúgy jól összefoglalta.
Pl a halál büntetést szembe állítani azzal, hogy szabad választás, tok ertelmetlen vot a videós részéről.
Nem osszehasonlithato dolgok.
A szabad választás és a halálbüntetés ideológiai alapon ellentétes, mert az egyik liberális a másik tekintélyelvű gondolat. Bár szerintem is, az abortusz szigorítása az élet tisztelete miatt (keresztény alapokon) és a halálbüntetés sokkal nagyobb ellentmondás, de igazából ezt is kiemeli.
Én csípem ezt a videóst, jó, hogy valaki veszi a fáradtságot és objektíven közelíti meg az egész politikát, mint olyat. Sajnos kevesen vannak így ezzel.
Pl a "politikai gyorstalpaló" című videóját alaptantervbe venném, de itt a kategória látogatásának feltételéül is szabnám:D
Mondjuk a videó alapján kicsit elhülök, ha arra gondolok, hogy ezek után még bárki is akar a MHM-re szavazni, de ízlések és pofonok:D
"az abortusz szigorítása az élet tisztelete miatt (keresztény alapokon) és a halálbüntetés sokkal nagyobb ellentmondás"
Jó de a keresztény országokban mindig is volt halálbüntetés, meg 1 meg nem születő baba és 1 gyilkos közt azért van különbség, de egyébként részben egyetértek veled!
A Bibliában is benne van a halálbüntetés.
Csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!