A munkáshitelre ráugranak az emberek?
6#
Valamivel járni kellett.
A tömegközlekedés nem túl jó.A MÁV meg mindig késik.
Kellett egy megbízható közlekedési eszköz.
12#
Hány kilométert gyalogolsz?
Télen bicikli?
Busz nem opció.
15#
Az te vagy.
Vannak, akik nem úgy akarnak közlekedni, mint egy burkás arab nő.
Vannak, akik igényesebbek.Ráadásul nekem 2 diplomám van.
Az a baj a 4 millió forinttal hogy tényleg csak autóra elég. És annak a korosztálynak adatik ez meg, akik nem feltétlen praktikus szempontok szerint választják meg az autót.
Budapestiként persze könnyű azt mondani hogy felesleges az autó, de vidéken lehet ezen múlik a karrierje milyen irányt ölt. Szóval autóra hitel sem mindig ördögtől való. Viszont azt lássuk be hogy az esetek 99%-ban csak van valami igazság abban amit a 6-os mond. A 18-25 éves korosztály nem egy megbízható közlekedődobozra vágyik. Mi se arra vágytunk. A 4 millió forint meg vagy arra elég vagy egy idős sportautóra.
Más nem nagyon jut eszembe mire lehetne 4 milliót elkölteni. Ingatlanhoz lepkefing. Vállalkozás talán. De vállalkozáshoz meg nem árt kis alkalmazotti tapasztalat a szakmában elötte, aminek gyűjtésére pont ezek az évek lennének megfelelőek.
Biztos vagyok benne hogy én vagyok korlátolt, de nem jut eszembe olyan dolog amire ezt a pénzt el lehetne költeni és nem élvezeti cikk, hanem befektetés, jövőt szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!