Aki felveszi a 4 milliós munkáshitelt mire költi?
Figyelt kérdés
Mire költitek, hány évesek vagytok, hol dolgoztok, mennyit kerestek, hogy fizetitek vissza?ma 13:16
1/16 anonim válasza:
Ha van eszük állampapírba fektetik az egészet, és lesz haszon.
3/16 anonim válasza:
Vettem egy CLK mercit, vettem egy limitált jordant a Balázskicksben, a maradékból meg elmegyünk a csajommal spanyolba.
4/16 A kérdező kommentje:
2,3# jó helyre ment az adónk. :D
ma 13:27
5/16 anonim válasza:
4.
Miért zavar,hogy a fiatalok szeretnék magukat jól érezni, jobb körülmények között élni?
Egy jó autó, egy nyaralás bizony kell.Motivációt ad az élethez.
6/16 A kérdező kommentje:
5# Engem nem zavar, csak azt nem tudom ehhez miért kell az adófizetők pénzéből ingyenhitel támogatást adnia az államnak.
ma 13:33
8/16 SzocdemOliver válasza:
"Ha van eszük állampapírba fektetik az egészet, és lesz haszon."
Visszakapják a pénzüket ami annyit kamatozik hogy az inflációt épphogy eléri, nagyszerű befektetési tanácsaid vannak!
9/16 anonim válasza:
"Miért zavar,hogy a fiatalok szeretnék magukat jól érezni, jobb körülmények között élni?
Egy jó autó, egy nyaralás bizony kell.Motivációt ad az élethez."
Majd mikor vissza is kell törleszteni jön rá a sok hülye, hogy ez a választási pénz most nem ingyen pénz volt, hanem csak egy hitel. Ha hitelből akarod egyszer "jól érezni magad", akkor van egy rossz hírem. Cserébe pár évig nem fogod még annyira se, mint előtte.
10/16 A kérdező kommentje:
9# elfelejted, hogy z kamatmentes hitel. 10 éven belül kell visszafizetni. Szerinted a mostani 4millió forint mennyit fog érni 10 év múlva? Minimum a dupláját a különbözetet meg ajándékba kapják az államtól.
ma 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!