Mint látszik, eléggé. Az a legnagyobb baj hogy sokan a hitel jelentését is alig tudják, egyfajta ingyen pénzként fogják fel amit rögtön el kell herdálni.
ma 09:33
2/18 A kérdező kommentje:
Hát ha három gyereket nemzetek a hazának nem is kell visszafizetni és nem is hitel már 👍
Szaporodj magyar !
ma 09:34
3/18 anonim válasza:
Ja és három gyereknél míg nem lesz 20 éves és dolgozni nem kezd mire elég az a kis ingyenpénz?
ma 09:40
4/18 anonim válasza:
Akinek olyan kevés a bére hogy ez a kevéske hitel kell neki, miből tartana el 3 gyereket?
ma 09:43
5/18 anonim válasza:
Én anno beiratkoztam Egyetemen levelezős MSC-re és vetten fel diákhitelt autóra.
Azért, mert kedvezőbb kamatozású volt, mint a bankok által kínált hitel.
Most jelenleg viszont annyira nem jó a kamat a diákhitelnél.
ma 09:47
6/18 anonim válasza:
Autóra hitelt felvenni?
Én inkább konzervatív gondolkodású vagyok, hitelekkel kapcsolatban biztosan.
De hitelt csak ingatlanra vagy valamilyen üzlet nyitása miatt vennék fel.
ma 10:13
7/18 anonim válasza:
1
Nem értem ezeket a károgókat. Aztrt nem sivalkodtatok itt hpgy az egyetemistàk tömegesen veszik fel a diákhitelt aztán elisszák, eldrogozzák majd kibuknak az egyetemről. Felvettem én is a munkáshitelt, tudom hogy vissza kell fizetni de tudtam venni egy rendes autót meg egy megbízható telefont nekem meg a csajomnak ami sokat fog segíteni nekünk a jövőben.
ma 10:27
8/18 anonim válasza:
7#
Kitalálom BMW és iPhone.
ma 10:31
9/18 anonim válasza:
Az ember nem egy gépezet.
ma 10:35
10/18 anonim válasza:
#7 A diákhitel nagyon más mint a munkáshitel. Diákhitelt sokan azért vettek fel hogy folytatni tudják a tanulmányaikat például albérletre, lakásra költötték. A munkáshitellel pedig pont a legprolibb réteget akarják megvenni, akikről a kormány is jól tudja hogy többnyire nem ésszel fogják felvenni és elkölteni hanem elpazarolják több éve tartozást felhalmozva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!