Hogy lehet hogy a 15 éve EU képviselő Deutsch Tamás nem tud felolvasni se egy angol szöveget?
"Karácsony pedig egy lektorátusi papírt lobogtatva kapta meg a parírját - amelyet mi is könnyedén szerezhettünk volna, csakhogy nekünk ez nem volt elég!"
De, mindenkinek elég volt.
Olyan dologról hazudsz, amit még a botrányos minőségű ripost sem volt hajlandó tagadni: "korábban létező Idegen Nyelvi Lektorátusok viszont valóban adhattak a diploma megszerzéséhez szükséges, nyelvvizsgával felérő pecsétet az indexbe"
Nyugodtan tessék utána nézni a hozzá nem értésednek.
"Nincs igazad abban hogy a tanulás rövidebb ideig tart, mert az osztatlan rendszerben megszerzett diploma nem az alapszakossal van egy szinten"
Akkor szépen írd le, hogy milyen papírt kapsz, ha 3 év után ott hagyod az egyetemet.
Továbbá de, 100%-ban igazam van, mert az első papír megszerzéséről beszélünk. Az első papírt az egyik helyen 5 év, a másik helyen 3 év után kapod.
A mai rendszerben az első papír megszerzése után már mindegy, hogy mikor szerzed meg a következőt, mert már van nyelvvizsgád.
"hogy csak "megígérte" a rektornak hogy "majd" lesz nyelvvizsgája és "majd" beiratkozik a doktori iskolába"
Bocs, nem. Azt is ígérhette volna, hogy Holdra szállást szervez, ez irreleváns. Nem ő döntötte el, hogy felveszik-e, nem számít, hogy mit ígért, kizárólag a munkáltató döntése releváns.
Szóval az ostobaságodat se Karácsonyon verd le.
"Xmas Gery épp olyan sumák, megúszós"
Jah, jól megígért valamit, amit felesleges megígérni, mert a döntésen nem változtat. :DDD
Nézd, ha nem tudsz olvasni, akkor hagyjuk. Én is inkább az értő szövegértést várnám el, mint a nyelvvizsgát, de akkor meg semmilyen papírod nem lenne.
"Ne vitatkozz vele, nem érdemes. Neki mindenki aki a baloldalon van szent és igaz, gáncsnélküli lovagok és lovaginák gyülekezete"
Jah, azért hivatkoztam jobboldali forrásra, ami engem igazolt, mert velem nem érdemes. :DDDDDD
Szánalmas. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!