Hogy lehet hogy a 15 éve EU képviselő Deutsch Tamás nem tud felolvasni se egy angol szöveget?
Nem is kényszeríti senki, hogy ő üljön az EP-ben.
Nem szükséges tudnia vannak tolmácsok
Egyebkent nevetséges hogy ezen pattognak az emberek nem pedig azon ami lényeges a személyével kapcsolatban
#7 Karácsony egyetemen tanított nyelvvizsga nélkül, amikor más tisztességes emberek (köztük és is) gályáztak, hogy meglegyen a törvény által előírt nyelvvizsgájuk, és megkapják a diplomájukat.
Ez szerinted rendben volt?
"#7 Karácsony egyetemen tanított nyelvvizsga nélkül, amikor más tisztességes emberek (köztük és is) gályáztak, hogy meglegyen a törvény által előírt nyelvvizsgájuk, és megkapják a diplomájukat."
Volt nyelvvizsgája, csak nem C típusú. Most sem kell a szakok 95%-hoz C típusú. De más oka is volt, hogy a Corvinus nem foglalkoztathatta volna Karácsonyt egy bizonyos pont után. De ahhoz, amit tanított és ahogyan tanított senki sem emelt szót, magas szintű angol nyelvtudást az nem is igényelt, ellenben egy EP képviselőnél ez mindennapi elvárásnak tekinthető, mégha nincs is benne a munkaköri leírásában (ami már önmagában fura).
"Karácsony egyetemen tanított nyelvvizsga nélkül, amikor más tisztességes emberek (köztük és is) gályáztak"
A rendszer szabályait felesleges leverni olyan emberen, aki másik rendszerben járt egyetemre.
Ő meg panaszkodhatna amiatt, mert te 3 év után kaptál papírt, míg neki 5 évig kellett egyetemre járnia. Még ha 1 évig is tartott felkészülni a nyelvvizsgádra, akkor is előbb végeztél volna, mint a régi rendszerben, ahol ő tanult.
Arról nem beszélve, hogy ha ennyire felháborodnánk, hogy ha valakin fel kellene háborodnod, hogy mennyire nem beszél nyelvet, akkor az Áder, aki meg köztársasági elnök volt nulla nyelvtudással.
https://www.youtube.com/watch?v=1qRpLY14lkU
A jelen esetben pl. sokkal nagyobb probléma, hogy másfél évtizede van ott a Deutsch, míg Karácsonynak bizony nem ott volt mandátuma.
1: Ugyan abban az évben diplomáztam, épp úgy osztatlan képzésben, mint Karácsony Gergely - egy évvel vagyok idősebb nála. Tőlem, és minden társamtól államilag akkreditált nyelvvizsgát kértek a diplomához. Karácsony pedig egy lektorátusi papírt lobogtatva kapta meg a parírját - amelyet mi is könnyedén szerezhettünk volna, csakhogy nekünk ez nem volt elég!
2: Nincs igazad abban hogy a tanulás rövidebb ideig tart, mert az osztatlan rendszerben megszerzett diploma nem az alapszakossal van egy szinten, hanem az alap + mesterszakos diplomával, amelynek a megszerzése szintén (minimum) 3 + 2 év. Vagyis ugyanott van. (Nézz csak utána!)
3: Kari Geri a Corvinuson tanított (adjunktusi besorolásban), rendes nyelvvizsga nélkül, úgy hogy csak "megígérte" a rektornak hogy "majd" lesz nyelvvizsgája és "majd" beiratkozik a doktori iskolába. Nekem pedig két évet kellett kihagynom, mire felvételizni tudtam a PhD-re mert, csak akkorra lett meg a emelt szintű C-m angolból - Ja és arra meg fütyültek hogy latinból van egy - mert a szabályok szerint holt nyelv nem lehet... Nekem, és hozzám hasonló lúzereknek nem volt olyan hogy "megígérjük" hogy majd lesz...
Xmas Gery épp olyan sumák, megúszós figura mint Dajcs Tompi. Aki politikai kapcsolataikkal, a haveri körökkel pótolják a hiányosságaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!