Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter az EP-ben nem...

Magyar Péter az EP-ben nem dolgozik rendesen, miért ennyire csapnivalóak az EP képviselőink?

Figyelt kérdés

A jegyzőkönyv alapján úgy tűnik, Magyar, Dobrev Klára és Molnár Csaba sem adott le szavazatot Az Orosz és Venezulai rezsim elitélésére.

Ott se voltak. Én ha nem megyek be dolgozni, engem kirúgnak. Magyar Péter meg a zsíros adófizetői pénzeket lopja, s lóg a munkából? Havi ki tudja hány millióért? Ezért fizetünk?

jan. 23. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
egyetértek, ezek tróger emberek.
jan. 23. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
20%

Uh ezt úgy mondom, hogy nem vagyok Fideszes de Orbán itt azért talpra esett volt!

[link]

jan. 23. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
#2 Dehogy volt, rendesen be lett csicskítva. Különben le merte volna azt is adni, hogy mikre is reagált, vagy épp terelt.
jan. 23. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
19%

3: itt csicska az eu volt, mert terelt a sok problémáról és mp-t istenítették orbánt meg fikázták.

azóta se foglalkoztak az észak áramlattal, a gazdatüntetésekkel és azzal se hogy hány milliárdot öltek ukrajnába és eredmény meg nagy semmi.

csak vannak egybitesek akiket lehet szédíteni tereléssel, lásd te magad.

jan. 23. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Ha dolgoznának, rosszabbul járnánk. Amúgy meg bármit megtehetnek, és pofátlanul meg is tesznek.
jan. 23. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:

A magyar parlament Kövér elvtárssal az élen még ettől is nagyobb kupleráj!!!

Az is szinte mindig üres, csak a takarítók meg a kocsmárosok járnak be rendesen!!!

jan. 23. 21:51
 7/7 BécsiFehér ***** válasza:
52%

Mintha a héten is Strasbourgban szólalt volna fel: [link]

Vagy szerinted AI generálta?

"Havi ki tudja hány millióért? "

Én tudom, elmondta már, hogy havi 8000 Euróért, aminek a felét eljótékonykodta.

jan. 24. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!