Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megengedik Orbánék, hogy...

Megengedik Orbánék, hogy 2026-ban a Tisza rendesen részt vehessen a választáson?

Figyelt kérdés

Ha ez így megy tovább és veszélyes lehet rájuk a Tisza: hagyni fogják piszkos trükkök nélkül?

Pl. nem börtönzik be Magyart valami miatt/ nem lesz balesete stb. vagy hirtelen óriási bírságot kap a párt és ellehetetlenül.

Orbán nem fog tenni semmit?

dec. 5. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen radikális dolgokat biztosan nem.

Húsz éve nem voltak komoly zavargások idehaza. A következő szintén elsöpri az aktuális kormányt. Nem akarnak erre indokot adni szerintem.

Legutóbb egy fél alkesz (orbánékhoz képest) piti tolvaj delirálása katalizálta a felkelést. Egy ilyen manőver több mint elegendő lenne.

dec. 5. 21:36
 2/3 felkelhetetle ***** válasza:
100%

1

Én nem vagyok ilyen derülátó.

Szerintem bíztos lesz valami piszkos dolog, már most sarokba szoritott patkányként viselkednek és még hol a választás... ebben a helyzetben én nem várnék semmi jót.

Egyértelmű, hogy nem maradt semmi realitásérzékük, magasról tesznek rá, ha forradalom tör ki.

dec. 6. 00:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez demokrácia Kérdező!

Vélemény és szólásszabadság van. Bárki indulhat a választásokon. Ez nem Oroszország, ahol az ablakon esnek ki az ellenlábasok. De nem is Amerika, ahol *véletlenül * autóbalesetben meghalnak az ellenlábasok vagy elnököt ölnek ( Kennedy).

dec. 7. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!