Magyar Péter van annyira hiszékeny, hogy azt hiszi egy noname Tiszás jelölt legyőzi majd Dr. Hiszékeny Rezső Országgyűlési Képviselő Urat?
Figyelt kérdés
jan. 23. 22:01
1/9 anonim válasza:
Van! Álomvilágba él, azt hiszi bármit megkaphat!
2/9 anonim válasza:
Nem tudom ki az a Hiszékeny Rezső. De tudom ki volt Hitetlen Tamás. Jézus egyik tanítványa, aki járt a vízen, mert erős volt a hite(le)
3/9 anonim válasza:
Álombaringató ez a kérdés. Felolvasnád ezt duruzsoló hangon és feltennéd valahová podcastként?
4/9 A kérdező kommentje:
Feltehettem volna Hiller Istvánnal is.
jan. 23. 22:50
5/9 anonim válasza:
#4 Hát akkor tedd fel Hiller Istvánnal is. :) Lássuk, hogy úgy mennyire működik.
6/9 A kérdező kommentje:
Ők örökös képviselők, mert megtehetik.
jan. 23. 22:57
7/9 anonim válasza:
#6 Szuper. Akkor el tudják ez duruzsolni nekem egy podcastben, hogy legyen mire elaludnom?
8/9 anonim válasza:
Nem kell Minden. Egyes. Körzetet. megnyerni🤷♀️
9/9 BécsiFehér válasza:
"Ők örökös képviselők, mert megtehetik."
Pont ez a baj, hogy megtehetik. Ha eleget ültek már a főnöki székekben, azt hiszik magukról, hogy tévedhetetlenek. Nem véletlen, hogy az USA-ban egy elnök csak kétszer tölthet be elnöki poziciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!