Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán szerint erősödött a...

Orbán szerint erősödött a középosztály. Ti is így érzitek?

Figyelt kérdés

Olyanokat sorol fel, mint pl. 1 millió új munkahely. Erről annyit, hogy a közmunkaprogram nem kifejezetten a középosztályt érinti, továbbá nem mellékes az a tény, hogy a foglalkoztatottságba azt is beleszámítják, aki külföldön dolgozik magyar állampolgárként... apró kozmetikai szépítés.

Aztán 10-ből 9 magyar saját tulajdonú ingatlanban lakik. Akkor ezek szerint máris nem probléma a lakhatás meg az, hogy egy fiatal ma már szinte képtelen itthon első lakáshoz jutni. A mamahotelesek aránya is kiugró, de ők is saját ingatlanosként vannak beszámítva, hiszen nem bérelnek...

Háztartások megtakarítása négyszeresére nőtt. Nem tudom ezt milyen adat és honnan, de oké. Mégis a magyarok 47%-a nem élné túl a következő hónapot ha megszűnne a munkahelye, ez is egy felmérés. És ki az, aki a saját zsebén érzi úgy őszintén, hogy ő megnégyszerezte a félretett pénzét?

A mikrovállalkozások is megduplázták a bevételeiket 10 év alatt. Hát, tekintetbe véve a forintromlást és inflációt ez számszerűen talán még ki is jön. Reálértéken nehezen, főleg úgy, hogy a KATÁ-t is elvették pofán csapva ezzel éppen őket.

tegnapelőtt 12:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Hazudik!
tegnapelőtt 12:51
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
Onnan lehet tudni, hogy Orbán hazudik, hogy mozog a szája.
tegnapelőtt 12:52
 3/25 anonim ***** válasza:
12%
Igen.
tegnapelőtt 12:53
 4/25 anonim ***** válasza:
90%
Ezt csak az érzi így, aki a tagja ennek a középosztálynak. Akik nem szegények, jól élnek, családosok, gyereket nevelnek, van megtakarításuk, őket rendesen meg is támogatta a fidesz az évek alatt a családbarát intézkedéseivel. Simán lehet, hogy a nehezebb időszak ellenére is stabil maradt a hátterük. Mostanában kapnak rekordnagyságú kamatot a megtakarításaikra, erről is pörögnek a kérdések.
tegnapelőtt 12:53
 5/25 anonim ***** válasza:
82%
Nyilván propaganda, kamu. Nekem speciel lett pénzem bőven az elmúlt évek alatt de kitörölhetem vele hatásómat mert nem tudok belőle venni semmit hála az inflációnak. Több pénzem van mint amennyiért vettem lakást 8 éve de mama már csak egy kinti budis fabódét tudnék belőle venni Nógrádban.
tegnapelőtt 12:55
 6/25 anonim ***** válasza:
74%
Attól függ mit jelent a középosztály. Itt max a rendszer döglegyei erősödtek nem az egyszerű nép.
tegnapelőtt 12:55
 7/25 anonim ***** válasza:
70%
Magyarán Orbán ezzel elismerte hogy az alsóbb rétegeket már elengedte a Fidesz, ők nyilvánosan is le vannak 💩va.
tegnapelőtt 12:57
 8/25 anonim ***** válasza:
86%

Pont, hogy leszakadóban van a középosztály.

Saját tulajdonú ingatlan:D

Hát igen, ha 10-en laknak egy 2 szobás , értéktelen vályogház putriban az is mind, saját ingatlanban lakik, de őket nem sorolnám a jóléti, középosztály kategóriába:D

Ha minél többen bérelnek, az a jólét jele, mert azt jelenti, hogy, az emberek a fizetésük nem olyan magas %-át költik bérlésre, megéri nekik bérelni, mint otthon lakni.

Az nem középosztályi szint, hogy a fiatalok nagy része otthon lakik kényszerből 30-40 évesen, és 40 évesen talán már el se költözik soha, mert megöregednek a szülők, és azt is neki kell megoldani, mert ugye az állam leghátrébb teszi magát, amikor az idősgondozás aktuálissá válik.

Ez egy rohadt csóró társadalmat mutat, ahol egy generáció életét ellopták, a fiatalságukat, az önálló élethez való jogot, azért, hogy egy szűk réteg lakáskiadással dőzsöljön, kizsákmányolva a dolgozó embereket!

tegnapelőtt 13:01
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a középosztályba tartozom és érezhetően rosszabb az anyagi helyzetem, mint évekkel ezelőtt.
tegnapelőtt 13:03
 10/25 anonim ***** válasza:
86%
Tőlem a Fidesz csak elvett, de semmit nem adott. Szerencsére nem élek már az országban, választásokkor pedig természetesen a Fidesz ELLEN szavazok.
tegnapelőtt 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!