Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2025 a középosztály megerősödé...

2025 a középosztály megerősödésének éve lesz mondta Viktor. Minden évben be blett blöffölve valami ostobaság, hogy minek az éve lesz. Korábbi években mik voltak?

Figyelt kérdés

2023 volt az infláció letörésének éve (17,6% lett)

2024 a gazdasági növekedés éve volt (technikai recesszióba vagyunk)

Kíváncsi lennék korábbi években milyen totál blődséggel sikerült irgalmatlan nagy kapufát lőni.

ma 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg nem vetted volna észre, 15 éve a nepotizmusról szól a mese. Nehezen számszerűsíthető az ezáltal okozott kár, valószínűleg fel sem tudnád fogni a szám nagyságát. Azt pedig igencsak buta dolog tényként kezelni, amit a díszbohócok mondanak. Mik voltak korábban? Soros meg migráns. Aztán ha bemész most egy gyárba, szorgosan dolgoznak ott a filippínók, mert ugye azok nem migránsok. Ja, de. És ez csak egy ellentmondás volt példa gyanánt a sok közül. Bár szemlátomást ez tetszik a népnek...
ma 09:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt megtalálod a hivatalos kezdő verziót:

[link]

ma 09:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, 2013 meg a rezsicsökkentés éve volt, közben megtaláltam.

Elsőnek válaszolva, észrevettem, nekem nem kell leírni hogy mekkora f*s-tengerben úszik ez az ország :)

ma 09:49
 4/5 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=axBDfgyPY64

valami ilyensmi gyűjtsére gondoltam, itt is mindig az látszik hogy be lett mondva valami, amiből aztán a nagy büdös semmi valósult meg

(ergo hga most középosztálybelinek tartom magam, akkor jó ha év végére nem csúszok le :))

ma 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs középosztály, hitelosztály van, akik mindenre is hitelt vesznek fel.

És ezzel harsogják, hogy mekkora a jólét.

ma 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!