Most akik még a Fideszt védik és leszólják, hogy ha valaki azt mondja, hogy nehéz manapság a helyzet, megélhetés az jó eséllyel már a felső középosztályhoz vagy a felső tízezerhez tartozhat?
1
Novák Katalin és Orbán Balázs esete mutatja meg, hogy mégsem ismerjük igazán a Fideszt.
"Háborús időszak van" Igen, ez a háborús időszak mindig pont a kampányidőszakkal együtt indul és együtt fejeződik be... xD pl. most június 9-én, "válaszd a békét a háború helyett" plakátok voltak kint, másnap hétfőn meg "Harcra", "csatlakoz a hadsereghez" "Vár a katonaság"...
Csakhogy Novák és Orbán Balázs ügyének semmi köze ahhoz, amit írtam. Arra céloztam, hogy a kormányzásukat már ismerjük, és sokan úgy vannak vele, hogy ha eddig megvoltunk valahogy, akkor ezután is megleszünk. Félnek attól, hogy még az a kicsi se lesz, ami eddig volt.
"Igen, ez a háborús időszak mindig pont a kampányidőszakkal együtt indul és együtt fejeződik be"
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy Ukrajnában háború van, és a közelsége miatt veszélyesnek tartják. Orbán minden platformon azt hirdeti, hogy ennek véget kell vetni, abba kell hagyni, és minimum egy tűzszünetre mindkét félnek szüksége van.
"másnap hétfőn meg "Harcra", "csatlakoz a hadsereghez" "Vár a katonaság"..."
Itt rontjátok el sokszor, hogy nem gondolkodtok logikusan, és egyetlen narratívagyártás után már is alulmaradtok a fidesszel szemben. Erős hadsereg nélkül nem tudjuk megvédeni magunkat, erős hadsereg nélkül teljes értékű NATO-tagok sem tudunk lenni. Ahhoz, hogy biztonságban legyünk, kell a stabil katonai állomány. Ez még csak véletlenül sincs ellentmondásban azzal, hogy az orosz-ukrán háborúnak véget kell vetni minél hamarabb. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!