Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A TISZA párt egy fideszes...

A TISZA párt egy fideszes hatalomámentés része?

Figyelt kérdés

Egyre erősebb a gyanúm hogy a Tisza párt és Magyar Péter jelenség a Fideszes hatalomátmentésröl szól, hasonló az MSZMPből alakult MSZP-hez. Amikor ennyire sok voltfideszes jelenik meg és nyíltan arcát adja akkor itt rajon az ember hogy többről van szó mint Fidesz kihívópárt.

Fideszül érvelnek, kommunikálnak, exfideszeseken kívül senkit nem fogadnak be.

Kíváncsi vagyok ha az elszámoltatást hangoztatják - ami ténylegesen kell - mennyire fogják elszámoltatni a napraforgó, TISZA taggá vált exfideszeseket vagy majd max pár szerencsétlen h.ülye marad aki elviszi a balhét.

tegnapelőtt 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem figyelem elterelés eszköze. Ez a korábbi gyakorlatnak megfelelő eszköz.
tegnapelőtt 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

De arra válaszolj már, hogy minek akarnák átmenteni a hatalmat, amikor a Tisza megjelenése előtt stabil többségük volt és egyik akkori párt sem jelentett veszélyt számukra? Egyszer csak úgy ébredtek, hogy na, jó lenne egyet hatalomátmenteni, unalmasak már ezek a sima győzelmek?

"Amikor ennyire sok voltfideszes jelenik meg"

Ki az az annyira sok volt fideszes, aki megjelent? Tudsz mondani legalább 5 ilyen nevet? Mert én többségében teljesen új arcokat látok.

tegnapelőtt 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Remélem, nem.
tegnapelőtt 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Van 1gyökparéj /mp/ aki azt gondolja!
tegnapelőtt 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Remelem nem. Egyedul bennuk bizhatunk
tegnapelőtt 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
42%
Nem! Kevered a DK-val.
tegnapelőtt 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!