Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a problémája a Fidesznek a...

Mi a problémája a Fidesznek a melegekkel?

Figyelt kérdés

Azt értem, hogy ne reklámozzuk a gyerekeknek. De aki meleg, az az is marad. Ha esélyt adunk nekik akkor örökbe fogadhatnak gyerekeket, költenek rá, adót fizetnek, nem a nevelőotthonokban rostokolnának az árvák.

Jó, tény, ha sortűz elé lenne állítva az összes a Földön, (meg a börtönben komolyabb ügyek miatt ülő emberek is) akkor az megoldás lehetne a túlzott népességre egy darabig.

Feltételezem hiányoznának barátok, családtagok, ahogy nekem is. Sosem felejtem, mikor az általam akkor 5 éve ismert barátom, remegve elárulta nekem.

Tiszta ideg volt, hogy mit mondok majd. Megnyugtattam, és az én részemről ezt azóta sem tudta meg senki. Nem ő az egyetlen ismerősöm.

Ráadásul a nagy Fideszből is akkor hullana pár ember.

Már bocsánat az éles szóhasználatért, de vicc ez a mindenkit támadok, mindenkivel háborúzok téma.

tegnapelőtt 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Azért haragudnak rájuk, mert még a melegek sem fanyalodnának rájuk, annyira rusnyák, és utálatos jelleműek....
tegnapelőtt 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Így harcolnak a globális felmelegedés ellen. Hősök!
tegnapelőtt 19:01
 3/12 anonim ***** válasza:
57%

Bár csak a fideszeseknek lenne baja a melegekkel, de itt majd egy egész ország homofób, politikai beállitottság nélkül.

Az egész ország nem tudott kinőni abból, hogy az alapján itéli meg az embereket, hogy ki, kivel, mit csinál az ágyban és milyen bugyit hord.

tegnapelőtt 19:03
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Mert kell nekik egy ellenségkép, a melegek meg alapvetően egy kis csoport. A másik, utálják a liberálisokat. Azaz egykori önmagukat is, mert egykor ők is azok voltak.
tegnapelőtt 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Nincs semmi bajuk, ez csak politikai propaganda, politikai haszonszerzés. Van egy ilyen néptudat ami nagyrészt az ostoba vallásunkból ered, hogy a szex a rossz meg gonosz, a homoszex meg aztán főlleg az. És az ostoba csőcselék indulatait politikai haszonszerzésre használják. Amiota emberi civilizáció létezik, minden történelmi korban voltak, az adott korra jellemző hisztériát keltő tömeghergelő szavak, fogalmak, amiket felhasználtak a vezetők.
tegnapelőtt 19:10
 6/12 anonim ***** válasza:
7%

Nem utálják őket.

Az lmbtq maffia ellen hoztak egy törvényt, de az a maffia nem egyenlő a homokosokkal.

De még az lmbtq maffia ellen is csak papíron lépnek fel, a gyakorlatban szabadon garázdálkodnak, felvonulnak (az adófizetők pénzén), nyomják a kancsópropagandát 1000-rel.

tegnapelőtt 19:22
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
6, amit a kormány lmbtq-nak hiv, azt mindenki más legalizált homofóbiának nevezi.
tegnapelőtt 19:26
 8/12 anonim ***** válasza:
47%

Á, tehát ha valaki olyan nevezi az lmbtq-t lmbtq-nak, aki nem tagja az lmbtq(p) maffiának, akkor az a homofóbia.

Köszi, értem.

tegnapelőtt 19:29
 9/12 anonim ***** válasza:
22%
Nem szaporodnak,nyugdíjért a te köjködnél állnak sorban.!
tegnapelőtt 20:18
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
Hogy sok szavazót veszítenének ha támogatnák őket. Amugy szerintem semmi bajuk velük sok fideszes elv homár.
tegnapelőtt 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!