Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Látva az egyre mélyülő lakhatá...

Látva az egyre mélyülő lakhatási válságot, a kormány miért nem tiltja be az EU országokon kívűliek ingatlanvásárlását?

Figyelt kérdés
Ellepnek minket a kínaiak akiknek a gyenge forint miatt fillérekbe kerül itt lakást vásárolniuk még a folyamatos áremelkedés ellenére is. A magyar fiatalok lakáshoz jutása közben teljesen ellehetetlenül. Jelentősen javíthatna a helyzeten, ha a nem EU országok polgárainak megtiltanák a magyarországi lakóingatlanok vásárlását. Miért nem lépi ezt meg a fidesz kormány?

jan. 27. 17:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nem gondolkodnak elég tudatosan, nem alkudnak, nem tudnak állásinterjúzni."

"Hát, ne haragudj, márpedig balf_szok.Tipik magyarok."

Nagyon ellenszenves újgazdag nézetek ezek, amikből folyamatosan az szokott kisülni, hogy vagy semmi mása nincs az embernek az életében, vagy teljesen vakon tekint vissza a múltjára, hogy mennyi segítséget kapott. Vagy az is lehet, hogy félreértjük egymást, mert 32 évesen a bruttó 1 milliós fizetés számomra is vitán felül áll, hogy elérhető, csak a piacon kell értékesítened magad és nem hanyagul dolgozni. De ha azt mondod, hogy egy mai pl. 24 évesnek is már ezen a szinten kellene lennie, akkor az már megintcsak képzavar.

De akárhogy nézzük, te is egy hitelre vett, agglomerációban lévő házzal példálózol, ami szerintem meg pont hogy alatta van, ahhoz képest, amilyen nagynak láttatni akarod magad.

jan. 27. 19:41
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

"Nagyon ellenszenves újgazdag nézetek ezek,"

Mitől újgazdag?

Nem bírjátok a kritikát, ez itt a probléma.Aki elmegy kevés pénzért dolgozni, az balf_sz.

"De akárhogy nézzük, te is egy hitelre vett, agglomerációban lévő házzal példálózol, ami szerintem meg pont hogy alatta van, ahhoz képest, amilyen nagynak láttatni akarod magad."

Én nem akarom magam nagynak láttatni.A kérdező, meg GYK-n sokan úgy akarják beállítani,hogy lehetetlen fiatalon ingatlanhoz jutni, vagy milliomosnak kell hozzá lenni.

Pedig, egyáltalán nem.

jan. 27. 19:47
 13/15 A kérdező kommentje:

12# sehol nem írtam azt, hogy lehetetlen ingatlanhoz jutni, csupán arról írtam, hogy a magyar pályakezdő fiatalok és nemcsak a fiatalok hátrányba kerülnek a külföldiekkel szemben a gyenge forint és az elszabaduló ingatlanárak miatt a lakásvásárlásban.

Mellesleg a kérdésre még nem tudtál ez idáig egyetlen hozzászólásodban sem válaszolni, inkább magaddal kérkedtél és máskat fikáztál le. A 10-es hozzászólásomban számodra feltett kérdésekre se válaszoltál, nagyon kerülöd azt, hogy bármi kritikát is mondj a kormányunkra ami azt jelenti, hogy fidesz elkötelezett vagy és/vagy NER cégnél kapod azt a bruttó 1 millót.

jan. 27. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nem bírjátok a kritikát, ez itt a probléma."

Ha a kritika abból áll, hogy "tipik balf*sz magyarok nem gondolkodnak elég tudatosan, különben minden fiatal 1 milkát keresne, mint én is tettem", akkor nem hiszem, hogy nálam keresendő a probléma. Fogadjunk te az a fajta vagy, aki legszívesebben belemászna minden tanárhallgató képébe, hogy "baaaalf*sz csóró, sosem fogsz annyit keresni mint én!"...

tegnapelőtt 07:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Home office dologgal vitatkoznék, mert sokan jönnek azzal, hogy elvagyok Budapesttől 200 km-re is, mert van home office, de egyre több cég, mint a miénk is, megköveteli a heti 3 bejárást (most emelték 2-ről) és képzelem milyen kellemes lehet Vas megyéből felautózni/vonatozni BP-re, amikor én a Hungárián állok a dugóban reggel 40 percet (metróval se lenne sokkal rövidebb, mielőtt jön a kérdés, miért ülök autóba)

Mellesleg én is újépítésűben lakom a belvárostól nem messze, nagyon jó közlekedéssel, de innen is idő bejutni melóba, bármerre indulsz a városban.

tegnap 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!