Mi a véleményed így több mint fél évvel a bevezetése után a MOHU Repont visszaváltó rendszerről?

#11, akkor támogasd a MOHU-t az 50 forintjaiddal, ha szerinted nem elég nekik a nyersanyag piaci ára...
A QR kódot elég nehezen olvassa. Maga a visszaváltás nekem gördülékenyen szokott menni, nem szokott megakadni, folyamatosan tudom dobálni a palackokat. A legnagyobb probléma az, hogy sokszor nem működik. Direkt nagy áruházba szoktam vinni a nagy bevásárlás során, de a múltkor 4-ből 1 működött.

#4: Ha már itt tartunk
1. Nem kéne a kukába dobni, mellé kéne tenni, úgyis elviszi valaki.
2. Olyan kukákat kéne tervezni (sokmilliós állami közbeszerzésből), ahol olyan triviális kérdések meg vannak oldva, mint
1. Ha valaki mégis beledobja, könnyű kiszedni belőle.
2. Nem fújja szét a szél.
3. Ha valami barom csikket dob bele, nem olvad rá a betonra.
4. A csikktartó része nem ürül a járdára felnyitás után.
Ezek ilyen hihetetlenül precíz mérnöki tudást igényelnek, amit csak minimum 10 év tudással képes abszolválni valaki, előny, ha valami neves külföldi mérnöki egyetemen végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!