3,5 millió visszaváltott palack naponta, ezeket a műanyag palackokat teljesen újra feltudják használni? Elég ijesztő ez a szám , lehet jobb volt az üvegvisszaváltósdi?
Figyelt kérdés
aug. 4. 19:40
1/13 anonim válasza:
Nem tudják. Amit felhasználnak abból sem palack lesz. A műanyag nem újrahasznosítható, mindig csak egy kategóriával rosszabb termék állítható elő belőle és maximum 2-3 életciklusa van.
2/13 A kérdező kommentje:
Hát az elég gáz.
aug. 4. 19:47
3/13 anonim válasza:
Nálunk az sem működött, elvittem 4 boltba a sörösüvegeket és sehol nem váltották vissza. Hazaflé, kivágtam a kocsiból egy erdőszélen.
4/13 anonim válasza:
Az az ijesztő hogy ilyen szegények az emberek hogy 50 forintért ennyit kell vergődni.
5/13 A kérdező kommentje:
Ezen kell változtatni hogy működjön.
aug. 4. 19:52
6/13 anonim válasza:
A műanyag sosem lesz újrahasznosítható, ezen nincs mit változtatni. Be kell tiltani a PET palackokat úgy általában.
7/13 anonim válasza:
Ne kelljen már minden héten leírni a valóságot.
8/13 anonim válasza:
Semmi köze ehhez. Előtte is volt szelektív gyűjtő. Dobhatták volna oda. Most viszaviszik a boltba.
9/13 anonim válasza:
De amúgy átmossák az emberek agyát. Volt idő mikor leírtam hogy nem újrahasznosítható és volt aki még lepontozott, mert azt hitte, hogy de. Szóval a propaganda azért megteszi a hatását.
10/13 anonim válasza:
Nem dolgozzák fel újra. Repűlőgépre teszik elviszik, és bedobják az Oceánba. Ez a legolcsobb, és ott bőven van hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!