Most hogy a Covidról mutat be önfényező videót Orbán meg a Fidesz, ez az elterelés része?
Figyelt kérdés
Mondjuk az is sokatmondó, hogy míg Magyar Péter videóját 24 ezren, addig Orbánét 4 ezren nézték csak a youtube-on.jan. 26. 21:37
31/47 anonim válasza:
Ha már a mentális problémák szóba kerültek..hát...olvasom itt a 29-es hozzászólót és minden igazolást nyer...
32/47 anonim válasza:
#26 se kutya.
Ketten lefedik az egész nemzet állapotát! Siralmas
33/47 anonim válasza:
#32 Nyugi teljesen normális vagyok, csak már unom minden ilyen kérdés alatt ezt a lágyan kormányt védő fickót, mert speciel neki az az 1-2 jó vagy átlagos intézkedést azt indikálja, hogy csudi de jó országban élünk. Aki igazán jót akar a hazájának az nem alkuszik meg 1-2 odadobott csonttal hogy csöndbe legyen. Csak gondolj vissza 100-200 évvel ezelőtti történelmünkre :)
34/47 anonim válasza:
Ne örülj 32-es, rád céloztam, csak tegnap óta eltűnt egy nívótlan hozzászólásod, így felborult a sorrend.
35/47 anonim válasza:
Á. Csak unalomból trollkodom. Valójában semmivel nem értek egyet, amit ez a kormány tett. Mindennel bajom van nekem is. Hajrá Tisza! Hajrá Magyarország!
36/47 anonim válasza:
Az unalomból trollkodás (sőt, a trollkodás maga) is sokat elárul az elkövetőjének mentális állapotáról.
37/47 anonim válasza:
Persze hogy az. Hisz nekem sem jó semmi, mint neked. Ne kérdőjelezd meg. Legalább annyira vagyok unalmas mint te. De ezen nem veszünk össze. Vissza írsz még valamit az utolsó szó mánia miatt? 👊
38/47 anonim válasza:
"Hisz nekem sem jó semmi, mint neked."
Nem tudom, honnan veszed, hogy nekem semmi sem jó.
Miért vetíted ki rám a saját nyomorodat?
39/47 anonim válasza:
Most már untatsz nagyon. Hajrá Tisza!
40/47 anonim válasza:
Köszönöm, hogy megosztottad velem az érzéseidet! Módfelett hasznos információ volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!