Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy a Covidról mutat be...

Most hogy a Covidról mutat be önfényező videót Orbán meg a Fidesz, ez az elterelés része?

Figyelt kérdés
Mondjuk az is sokatmondó, hogy míg Magyar Péter videóját 24 ezren, addig Orbánét 4 ezren nézték csak a youtube-on.

jan. 26. 21:37
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
0%

No még annyit mert ide kívánkozik. Gyerekem 15 éves. Állami gimnáziumba jár. Tankönyvek ingyenesek. Ebéd egy hónapra cirka 10e Ft. Az adag jó.

65 év felett ingyenesen utaztatás. Értem, akkor vigyük fel újra a korhatárt.

CSOK. Zavar van a térerőben. Nem a CSOK miatt kell gyereket szülni. Hanem ha úgy is vállalni akartok gyereket, akkor vegyétek fel a CSOK-t.

A CSOK érzelmi bla bla részét nem is akarom kommentelni.

De igazad van. Szüntessünk meg minden kedvezményt, ami az országban van hétfőről keddre. Hadd szóljon. Részemről befejeztem.

Minden szarista hívővel képtelenség beszélni. Az olyan mint MEGAFONOSval szót érteni.

jan. 28. 11:55
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Az a probléma, hogy végletekben gondolkodsz.

Senki sem mondta, hogy meg kell szüntetni a kedvezményeket. Csak egyfelől ne esseünk hasra egy kormánytól azért, mert működtet valamit, ami korábban is volt. Másfelől ne csak a potenciális szavazat reményében hozzunk ad-hoc döntéseket, hanem gondoljuk végig annak a rövid és hosszútávú előnyeit és hátrányait.

Sem mindenszarista, sem hívő nem vagyok. Viszont hülye sem, akivel bármit meg lehet etetni.

jan. 28. 12:01
 23/47 anonim ***** válasza:
0%
Rendben. Elengedlek.
jan. 28. 12:10
 24/47 anonim ***** válasza:
0%

Most néztem meg az Orbán videót. Nem volt semmi fényezés. Ez volt, és nem árt emlékezni arra, hogy mentek most 5 éve a dolgok nálunk, meg akár nálunk sokkal fejlettebb országokban is. Nem mindegy, hogy veszélyhelyzetben kik az ország vezetői. Mert ha nincs baj, lehet nagy dumákat levágni, és tapsolni neki, de helytállni, ha arra van szükség, az teljesen más dolog.

Mitől lenne ez terelés?

jan. 28. 13:22
 25/47 anonim ***** válasza:
82%

A fantasztikus évet és repülőrajtot vizionáló miniszterelnök váratlanul előállt egy „dokumentumfilmmel” a Covid elleni védekezésről, amiben a beharangozó szerint eddig soha nem hallott részleteket tudhatunk meg a járvány kezeléséről. A 36 perces videó exkluzivitása nagyjából abban merül ki, hogy meghallgathatjuk Orbán Viktor eszmefuttatásait a szép élet és a jó kormányzás mibenlétéről, miközben saját magát és kormányát dicséri. Orbán a közel 300 oktatási intézményt érintő csütörtöki bombariadó után pár órával kezdte el promózni a vasárnap este megjelenő videót, azzal a felütéssel, hogy öt éve tört ki a koronavírus-járvány.

Ezt leszámítva látszólag semmi nem indokolta, hogy Orbán elővegye a Covid témáját, ami valószínűleg sokak emlékezetében életük egyik legnyomasztóbb időszakaként él.

jan. 28. 13:46
 26/47 anonim ***** válasza:
70%

- Szja mentesség 25 év alatt (Wow a költségvetésből kivették az EU által elvett 1/3 összeget hogy a fiatalok hátha átszavaznak a komcsikra)

- Vármegye bérlet összege (Ez egy jó döntés)

- 13. Havi nyugdíj (Nem a pedesz innovációja)

- 65 év felett ingyen utazás (Minimum, és alap más országokban is)

- családi adókedvezmény (Szintén alapvető főleg ilyen születésirátánál)

- CSOK fiataloknak (230%-os ingatlanár növekedés, és adócsapdába csalás)

- Babaváró (Lókuki hitel)

- nagycsaládosok adómentessége (Alapvető)

- ingyenes oktatás (Alapvető, bár oktatásnak csúfolt valamit azért nehéz annak nevezni)

- gyermekek érkeztetésének iskolában az összege minimális ( :D )

Köszi a sok intézkedést komcsikapitány hatalmas érvek voltak majd mesélj arról mi a helyzet az Eü-ben hogy alakulnak a fizuk, hogy járnak a buszok a környező falukban, hány hónap a munkakeresés átlagosan, mennyi hitelcsapdában élő ember van, hány kilakoltatás és milyen módokon, mennyi pénzt lopott el a kormány, az emberek mentális állapotáról, az alkoholizmus mennyiségéről és egyebekről nem a lufipénzes dolgokról aminek nagy része egy adag sz*r vagy alapvető egy normális országban.

jan. 28. 14:57
 27/47 anonim ***** válasza:
17%
Te minden-szarista hívő teeee! :D. Nem kö neked semmi Balfácán kapitány. 🖕😅
jan. 28. 20:34
 28/47 anonim ***** válasza:
88%
Még mindig nem cáfoltál rám, csak bedobtál egy marék szart a vízbe és elmondtad hogy ez finom lángolt kolbász, és miután elmagyaráztam, hogy ezek annyira alapok, mint a víz az életbenmaradáshoz mindenszarhívő vagyok. Hát igen magasröptű gondoltátvitel :D majd mutass pár jó mutatót az elmúlt évről vagy olyat ami legalább megközelíti az EU-s átlagot, vagy dobogós helyen vagyunk rajta, és nem a korrupció a jogállamiság hiánya, vagy egyéb "jó" mutatók :D köszi jóvanezígy hívő
jan. 28. 20:38
 29/47 anonim ***** válasza:
0%

Mit cáfoljak? Hogy neked minden * alap * meg * :D *. Ezen mit kellene cáfolni?

Meg azon, hogy emberek alkoholisták meg mentális zavarba szenvednek. Huuu b+! :D.

Ez is a kormány hibája.

Erre mit lehetne mondani? Vagy hogy a CSOK adósságba visz ( köszi h szólsz nekem mert én is éltem vele). Lett ingatlanom és nincs rajta hitel mára.

Most mond meg milyen választ lehetne neked ezekre adni?

Te vagy az a tipikus minden szarista m, akinek az égvilágon semmi sem jó. Ha keresnél 1 milliót, akkor fújnád a nótát, hogy De hát miért nem 2 millió? Ha a kormány adna neked 3 ajtós autót, akkor de hát miért nem 5 ajtós?

Na búcsúzom mert erre tényleg nincs időm frusztrált Honfitársam. Vicc :D.

Persze írjál vissza nyugodtan ilyeneket* érvek nincsenek* * megfutamodsz * * jár a krumpli* de megígérem neked, hogy nem válaszolok vissza. Éld bele magad hogy győztél! 🖕:D

jan. 28. 20:48
 30/47 anonim ***** válasza:
75%
#29 Jóvanezígy mindenki hülye te vagy léghajó :D nem írok semmi ilyesmit amíg logikus gondolkodásra képtelen vagy meg EU-ban kicsit körbenézni addig felesleges is diskurzálni arról, hogy a helyzet évről évre szarabb. Örülök az ingatlanodnak az viszont nem jelenti hogy kollektivan mindenki jól járt :D szép estét
jan. 28. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!