Most hogy a Covidról mutat be önfényező videót Orbán meg a Fidesz, ez az elterelés része?
Ez a múlt szépítése.
Nem egyedi eset, anno a 2013-as hókáosz után is átírták a valóságot.
Én igazából jót röhögtem rajta, csak az a baj, hogy akiknek szól, azok ezt is megeszik.
Igen Kérdező. Bármit, amit a Fidesz csinál, az csak és kizárólag elterelés miatt van!
🖕
- Szja mentesség 25 év alatt
- Vármegye bérlet összege
- 13. Havi nyugdíj
- 65 év felett ingyen utazás
- családi adókedvezmény
- CSOK fiataloknak
- Babaváró
- nagycsaládosok adómentessége
- ingyenes oktatás
- gyermekek érkeztetésének iskolában az összege minimális
Ha ezeket befogadja az elméd te minden-szarista hívő, akkor majd sorolom tovább.
Szerinted van különbség a Fidesz meg a TISZA szekta között? Az égvilágon semmi. Mind a 2 tábor az uszításra épít! Elég megnézni a kommenteket. Gyűlölet, megvetés tábortól függetlenül. Még egymás torkát is elvágnátok ha a törvény nem büntetné. Ezek vagytok Ti.
Szánalmas mindkettő bagázs.
Egyik tábor szerint minden szar ebben az országban.
Másik szerint minden kiváló.
Agymosott 2 banda. Normális ember egyikhez sem adja a nevét. Na viszlát. További jó hőzöngést.
Jaaaa. Bocsi. A kérdesedre, h mi gyengélkedik.
- fékek és egyensúlyok ( remélem érted, h mit jelent)
- EÜ ( bár sok ismerősöm kiválóan el van látva most is)
- mérhetetlen Korrupció, közbeszerzések átjátszása
- infláció, infláció hátán
- EUR/ Ft árfolyam
Ezt is folytathatjuk ha érted egyáltalán, hogy miről írtam előző kommentemben.
Már a tököm tele van veletek, hogy ajvékoltok egész nap. Keressetek 1 olyan országot, ahol minden rendben van és tipli.
Ha az ember mond valami pozitívat, akkor egyből Fideszes köcsög lesz. Ha szidja a rendszert, akkor meg TISZA-s köcsög.
Ennyi buta, primitív, irigy, rosszindulatú embert még 1 ország sem hordott a hátán. Na viszlát.
"Szja mentesség 25 év alatt
- Vármegye bérlet összege
- 13. Havi nyugdíj
- 65 év felett ingyen utazás
- családi adókedvezmény
- CSOK fiataloknak
- Babaváró
- nagycsaládosok adómentessége
- ingyenes oktatás
- gyermekek érkeztetésének iskolában az összege minimális"
A 13. Havi nyugdíjhoz lenne pár gondolatom. Nem a fidesz találta ki, sőt, a leghangosabban ellenezték anno, amikor Medgyessyék bejelentették a bevezetését. Ne boruljunk már térdre előttük azért, mert visszahoztak egy sokáig életben tartott -megjegyzem hibás és félrevezető- rendszert!
Az idősebb korosztály ingyenes utaztatása sem a fidesz találmánya, csupán leszállították a korhatárt, aminek semmi más oka nem volt, mint a romló demográfiai adatok.
A csok az egyik legnagyobb csapda. Nem tudom, hogy újat mondok-e vele, de a gyereket nem csak megcsinálni kell, fel is kell nevelni valamiből. Nem beszélve arról a még keveset vizsgált tényről, hogy azok a gyerekek, akik csak a csok miatt születtek meg, milyen arányban vannak elhanyagolva érzelmileg.
Ingyenes oktatás, mi?
Ha szeretnéd, szívesen összeszámolom neked, hogy mennyibe kerül nekem valójában az a híres "ingyenes" oktatás. Pedig még csak harmadikos a fiam.
A gyermekek étkeztetésének nem csak a költsége, de a mennyisége és a minősége is minimális.
Az iskola melletti bisztróban ebből a pénzből normális adag menüt veszek, ami ráadásul ehető is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!