Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy a Covidról mutat be...

Most hogy a Covidról mutat be önfényező videót Orbán meg a Fidesz, ez az elterelés része?

Figyelt kérdés
Mondjuk az is sokatmondó, hogy míg Magyar Péter videóját 24 ezren, addig Orbánét 4 ezren nézték csak a youtube-on.

jan. 26. 21:37
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
80%
Mutathat be szerintem az elhunytak családtagjai nem felejtik a csodálatos intézkedéseket meg azok sem akik a covid alatt mentek tönkre meg galydultak meg.
jan. 27. 07:56
 12/47 anonim ***** válasza:
12%
Most, hogy kölcsönösen leszartátok egymást, elment a kedvem a társaságotoktól. Lehet engem is leszarni, már nem fogom látni.
jan. 27. 09:22
 13/47 anonim ***** válasza:
92%

Ez a múlt szépítése.

Nem egyedi eset, anno a 2013-as hókáosz után is átírták a valóságot.

Én igazából jót röhögtem rajta, csak az a baj, hogy akiknek szól, azok ezt is megeszik.

jan. 27. 09:25
 14/47 anonim ***** válasza:
66%

Igen Kérdező. Bármit, amit a Fidesz csinál, az csak és kizárólag elterelés miatt van!

🖕

jan. 27. 12:16
 15/47 anonim ***** válasza:
87%
Valami siker kommunikációt próbáltak bedobni, de ezzel (is) nagyon mellélőttek. Közel ötvenezer ember halt meg, lakosságarányosan az egyik legtöbben az országok közül, nem beszélve a lélegeztetőgép mutyiról, ami így újra szóbeszéd tárgya lett. Véleményem szerint már nagyon nem tudják, mit kéne csinálni, megy a kapkodás. Aztán itt van a "nagyon szuverén" ország a mini-dubaj témával, és Majka is berúgta rendesen az ajtót, ami eléri a Fidesz törzsbázist. Magyar-ról meg leperegnek a lejáratási próbálkozások és nagyon tudatosan, jó ütemérzékkel viszi be az ütéseket. És akkor nem beszéltem Karácsonyról, aki úgy néz ki tök..ket növesztett... egy szó mint száz, sz..r van a palacsintában rendesen. Jah és még Trump se biztos, hogy teljesen be fogja váltani a hozzáfűzött reményeket számukra, Megy majd a nagy pillogás, hogy Trump számára Orbi csak egy hasznos eszköz volt maximum.
jan. 28. 01:33
 16/47 anonim ***** válasza:
20%
Van 2 miliő elvakult, agymosott Fideszes és 3 millió minden-szarista hívő! Szép jövő előtt állunk! Jaaaa.... nem
jan. 28. 09:00
 17/47 anonim ***** válasza:
92%
#16 Meg van nekünk úgy látom egy ember, aki mindent jobban tud, és "minden szarhívőnek" hívja azt aki logikusan látja az országot :D Mondd már meg nekem kedves 5/2-es értékelésű válaszoló mi jó ebben az országban mi működik úgy ahogy kéne, és mi nem gyengélkedik/sz*r? Érdekelne nagyon hogy mégis melyik intézmény,szolgáltatási szektor az ami nagyon jó.
jan. 28. 09:34
 18/47 anonim ***** válasza:
0%

- Szja mentesség 25 év alatt

- Vármegye bérlet összege

- 13. Havi nyugdíj

- 65 év felett ingyen utazás

- családi adókedvezmény

- CSOK fiataloknak

- Babaváró

- nagycsaládosok adómentessége

- ingyenes oktatás

- gyermekek érkeztetésének iskolában az összege minimális

Ha ezeket befogadja az elméd te minden-szarista hívő, akkor majd sorolom tovább.

Szerinted van különbség a Fidesz meg a TISZA szekta között? Az égvilágon semmi. Mind a 2 tábor az uszításra épít! Elég megnézni a kommenteket. Gyűlölet, megvetés tábortól függetlenül. Még egymás torkát is elvágnátok ha a törvény nem büntetné. Ezek vagytok Ti.

Szánalmas mindkettő bagázs.

Egyik tábor szerint minden szar ebben az országban.

Másik szerint minden kiváló.

Agymosott 2 banda. Normális ember egyikhez sem adja a nevét. Na viszlát. További jó hőzöngést.

jan. 28. 10:44
 19/47 anonim ***** válasza:

Jaaaa. Bocsi. A kérdesedre, h mi gyengélkedik.

- fékek és egyensúlyok ( remélem érted, h mit jelent)

- EÜ ( bár sok ismerősöm kiválóan el van látva most is)

- mérhetetlen Korrupció, közbeszerzések átjátszása

- infláció, infláció hátán

- EUR/ Ft árfolyam

Ezt is folytathatjuk ha érted egyáltalán, hogy miről írtam előző kommentemben.

Már a tököm tele van veletek, hogy ajvékoltok egész nap. Keressetek 1 olyan országot, ahol minden rendben van és tipli.

Ha az ember mond valami pozitívat, akkor egyből Fideszes köcsög lesz. Ha szidja a rendszert, akkor meg TISZA-s köcsög.

Ennyi buta, primitív, irigy, rosszindulatú embert még 1 ország sem hordott a hátán. Na viszlát.

jan. 28. 10:49
 20/47 anonim ***** válasza:

"Szja mentesség 25 év alatt

- Vármegye bérlet összege

- 13. Havi nyugdíj

- 65 év felett ingyen utazás

- családi adókedvezmény

- CSOK fiataloknak

- Babaváró

- nagycsaládosok adómentessége

- ingyenes oktatás

- gyermekek érkeztetésének iskolában az összege minimális"

A 13. Havi nyugdíjhoz lenne pár gondolatom. Nem a fidesz találta ki, sőt, a leghangosabban ellenezték anno, amikor Medgyessyék bejelentették a bevezetését. Ne boruljunk már térdre előttük azért, mert visszahoztak egy sokáig életben tartott -megjegyzem hibás és félrevezető- rendszert!

Az idősebb korosztály ingyenes utaztatása sem a fidesz találmánya, csupán leszállították a korhatárt, aminek semmi más oka nem volt, mint a romló demográfiai adatok.

A csok az egyik legnagyobb csapda. Nem tudom, hogy újat mondok-e vele, de a gyereket nem csak megcsinálni kell, fel is kell nevelni valamiből. Nem beszélve arról a még keveset vizsgált tényről, hogy azok a gyerekek, akik csak a csok miatt születtek meg, milyen arányban vannak elhanyagolva érzelmileg.

Ingyenes oktatás, mi?

Ha szeretnéd, szívesen összeszámolom neked, hogy mennyibe kerül nekem valójában az a híres "ingyenes" oktatás. Pedig még csak harmadikos a fiam.

A gyermekek étkeztetésének nem csak a költsége, de a mennyisége és a minősége is minimális.

Az iskola melletti bisztróban ebből a pénzből normális adag menüt veszek, ami ráadásul ehető is.

jan. 28. 11:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!