Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza szavazók, mit gondolna...

A Tisza szavazók, mit gondolnak az Európai Únióról?

Figyelt kérdés

jan. 22. 06:33
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Tök jó hogy van hiszen Péterünk az uniós pénzek eltalicskàzásából gazdagodott meg.
jan. 22. 06:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ott a helyünk, de azért nem kell mindenben egyetérteni a fősodorral. Én mondjuk jobban örültem volna, ha a Tisza független marad vagy az ECR-be csatlakozik.
jan. 22. 06:59
 3/6 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de engem nem a párt és a vezetőjének EUs tevékenysége érdekel, nem a pártpreferencia érdekel.

A kérdésem a Tisza szavazók EUról, mint intézményről alkotott véleménye érdekel.

jan. 22. 07:08
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudják, mert MP még nem mondta meg nekik.
jan. 22. 08:03
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Nektek már megmondta 0rbi, hogy utálni kell.
jan. 22. 08:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kissé talán túlszabályozott. Itt nem arra gondolok, hogy túl sok szigorú szabály van, mert ezek nagy része hasznos. Ilyen pl, ami előírja, hogy az élelmiszerekben mik lehetnek, milyen feltételeknek kell megfelelniük.

Inkább a bürokratikus túlszabályozás, ami néha hátrány lehet. Igaz ez abból is adódik, hogy sok ország képviselői ülnek a parlamentben, illetve a bizottságban is.

Egyébként a közös piac, vámmentesség, szabad mozgás elvitathatatlan előnyökkel jár. Ahogy a fejlesztési pénzek is, de ezekhez sajnos csak korlátozottan férünk hozzá a kormány korrupciója miatt.

jan. 22. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!