Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisza szavazók, nem féltek,...

Tisza szavazók, nem féltek, hogy Magyar is ugyan olyan lesz mint Orbán?

Figyelt kérdés
Én is lehet, hogy rájuk fogok szavazni, sosem szavaztam a fideszre. De inkább mondom úgy, hogy a fidesz ellen szavaztam mindig. De tartok a Magyar gyerektől. Nekem nagyon a fiatal orbán jut eszembe róla. Azt érzem, hogy úgy fog hatalomra kerülni, mint anno a fidesz. "Mindegy ki csak ezek ne!" És jobb lett? Nem. Ígért fűt, fát, saját embereivel szavaztatja meg hogy legyen e EP képviselő, mikor megígérte hogy nem lesz. Kerüljön kormányra, mert azt hiszem, ha nagyon rossz lesz, a fidesz mögött van egy ütőképes tömeg, és kiegészülve a csalódottakkal, talán el lesz kergetve. De ez is csak egy feltételezés. Amennyiben nem tudatos hatalomátmentés zajlik, és a fidesz így akar menekülni. Átadja a hatalmat, eljátszik pár évig a Tisza, elévül minden bűnük, és élhetnek mint hal a vízben. Egyre kevésbé bízom bennük. Pl nem lehet tag, aki nem tisza sziget tag, és fizet. Hány állami cégnél dolgozó teheti ezt meg? Meg amúgy is, mint egy szekta. Ha fizetsz, lehetsz tag. És ugye ott volt az evelin is, akinek ajánlottak havi 500-at a semmire... majd "eltartottak és kitartottak"-rol beszél... csak nekem sok már ez?
jan. 22. 00:10
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Szeretnéd kérdező, hogy felsoroljam az eddigi elmúlt lassan 15 év fideszes ügyeit az emberek magánnyugdíjának a lenyúlásától az intézményesített korrupción át a szintén intézményesített pedofíliáig? hm? nekem ez a sok...

De ha fiatal vagy és nem tudod, vagy idős vagy de szenilis, szívesen felsorolom neked az elmúlt 14/15 év fideszes ügyeket.

jan. 22. 00:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen bárkiből lehet később rossz miniszter, ezt nem lehet tudni előre. Viszont ennyi erővel akkor soha ne is váltsunk kormányt? A demokráciának az lenne a lényege, hogy ha egy párt szarul kormányoz, akkor mehet a fenébe, adunk esélyt egy másiknak.. Egy pártnak akkor lenne érdeke jól kormányozni, ha tartana ettől. Még jobb lenne, ha elszámoltatás is lenne, akkor tényleg lenne mitől félniük. Az a baj, hogy pontosan ez hiányzik az utóbbi 15 évben, a konkurencia.
jan. 22. 00:26
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem érdekel milyen, vagy milyen lesz, nincsennek illuzioim. A lényeg hogy az oroszbérenc náci Orbán takarodjon az országból. Orbán egy aljas demagog uszító, gyúlőletkeltő. Lehet hogy MP nem jobb nála, de attól még egy ilyen aljas gondosz ember ne irányítson egy országot.
jan. 22. 00:45
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

Addig amíg nincs megválasztva miniszterelnöknek MP addig gondolhatunk bármit róla, de szerintem mindenképpen megér egy próbát.

Ha azorbán marad akkor marad minden aljassága, azt ne higgye senki hogy azorbán egy varázsütésre megváltozik és becsületes lesz.

Én mindenképpen MP-re fogok szavazni mert én és a családom-barátaim változást akarunk, ez ami most van nem maradhat tovább már eddig is annyit loptak mint eddig még senki. Hajrá Tisza. Hajrá MP.

jan. 22. 01:42
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, ha rajtam múlt volna, a Fidesz se kapott volna ennyiszer esélyt, hogy diktatúrát építsen ki.

Végső soron 2014-ben el lehetett volna zavarni Orbánt (és azóta már többször is), csak a magyar ember ehhez nem eléggé intelligens.

jan. 22. 02:12
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Dehogynem félünk tőle de vállalható sőt vállalandó a kockázat. Mert gyakorlatilag minden politikus hordozza ezt a kockázatot, így ha emiatt nem támogatunk senkit, akkor csak Orbánt támogatjuk vele.

Amúgy az a jó, hogy MP tábora jelenleg instabil. Csakis a kormányváltás miatt szavaznak rá legtöbben, így azután ez a tábor valószínűleg szétesik. Ha rosszul végzi a dolgát, akkor apró darabokra hullik szét, és akkor MP megbukik, legkésőbb 2030-ra

De egyenlőre nincs okunk kételkedni benne

jan. 22. 05:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Okés legyen így:

1. lehetőség: 100% Orbán, 0% hogy nem Orbán.

2. lehetőség: 99.9% hogy Orbán, 0.01% hogy nem Orbán

A második lehetőség így is szimpatikusabb.

jan. 22. 09:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Túl sok a hasonlóság, és túl sok az exfideszes kötődés. A háttérben meg túl sok az összemosódás. Engem is csak az motivál, hogy ha szar lesz, talán el lehet kergetni. De pl nagyanyám az a tipikus idős, aki sokkal értelmesebb az átlagnál (2014 óta nem fideszes) de most azt látom, hogy ő pont úgy issza a magyar gyerek szavait, mint az átlag magyar nyugdíjas az orbánét. Meg túl szekta jelleget öltött már a dolog szerintem.
jan. 22. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!