Tisza szavazók, nem féltek, hogy Magyar is ugyan olyan lesz mint Orbán?
Szeretnéd kérdező, hogy felsoroljam az eddigi elmúlt lassan 15 év fideszes ügyeit az emberek magánnyugdíjának a lenyúlásától az intézményesített korrupción át a szintén intézményesített pedofíliáig? hm? nekem ez a sok...
De ha fiatal vagy és nem tudod, vagy idős vagy de szenilis, szívesen felsorolom neked az elmúlt 14/15 év fideszes ügyeket.
Addig amíg nincs megválasztva miniszterelnöknek MP addig gondolhatunk bármit róla, de szerintem mindenképpen megér egy próbát.
Ha azorbán marad akkor marad minden aljassága, azt ne higgye senki hogy azorbán egy varázsütésre megváltozik és becsületes lesz.
Én mindenképpen MP-re fogok szavazni mert én és a családom-barátaim változást akarunk, ez ami most van nem maradhat tovább már eddig is annyit loptak mint eddig még senki. Hajrá Tisza. Hajrá MP.
Kérdező, ha rajtam múlt volna, a Fidesz se kapott volna ennyiszer esélyt, hogy diktatúrát építsen ki.
Végső soron 2014-ben el lehetett volna zavarni Orbánt (és azóta már többször is), csak a magyar ember ehhez nem eléggé intelligens.
Dehogynem félünk tőle de vállalható sőt vállalandó a kockázat. Mert gyakorlatilag minden politikus hordozza ezt a kockázatot, így ha emiatt nem támogatunk senkit, akkor csak Orbánt támogatjuk vele.
Amúgy az a jó, hogy MP tábora jelenleg instabil. Csakis a kormányváltás miatt szavaznak rá legtöbben, így azután ez a tábor valószínűleg szétesik. Ha rosszul végzi a dolgát, akkor apró darabokra hullik szét, és akkor MP megbukik, legkésőbb 2030-ra
De egyenlőre nincs okunk kételkedni benne
Okés legyen így:
1. lehetőség: 100% Orbán, 0% hogy nem Orbán.
2. lehetőség: 99.9% hogy Orbán, 0.01% hogy nem Orbán
A második lehetőség így is szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!