Ne haragudjatok, de aki nem a Tiszára szavaz, az a Fideszre szavaz.
Én sem vagyok oda Magyar Péterért, de jelenleg ő az egyetlen potens szereplő, akinek ténylegesen van esélye leváltani a NER-t. A bukott ellenzéki pártok támogatásával nem csak elvész a szavazatod, de valójában a Fidesznek megy.
Egyszer takarítsuk el ezt a rezsimet, és utána majd nagyobb választék lesz a pártokból. Most nincs más, csak a Tisza!
ma 15:13
4/11 anonim válasza:
Amelyik ellenzéki párt erősebb lesz, arra szavazok. Én úgy látom a Fidesz diktatúrát épít, én nem akarok diktatúrában élni.
ma 15:20
5/11 anonim válasza:
Orr befogva, erősen finnyásan, de muszáj leszek a Tiszára, hogy ezt a romlott bagázst eltakarítsa. Bár kissé olyan érzésem van, mint 2008-09-ben amikor mindenki nagyon várta már a változást, és egyetlen potens kihívója az akkori hatalomnak. Remélem ezúttal nem lesz csalódás a váltás után.
ma 15:29
6/11 anonim válasza:
Valamelyik baloldali pártra, hogy a Tiszások és s Fideszesek is megkövezhessenek.
ma 15:32
7/11 anonim válasza:
#6: Nem kövez meg senki, mindenki arra szavaz, akire akar. Csak azt azért tudd, hogy ezzel a jelenlegi rendszer fennmaradását támogatod. Ha neked ez így jó, akkor lelked rajta.
ma 15:35
8/11 anonim válasza:
Befogott orral, de a Tiszára.
De véleményem az, hogy a fidesznek kell nyerni, de nem 2/3-addal, a válság miatt.
Vége lenne a rendeleti kormányzásnak, meg lennének lőve. Káosz lesz, amibe jól belebuknának végleg.
ma 15:39
9/11 anonim válasza:
4 cikluson keresztül a Fideszre szavaztam, de elegem lett belőlük, így arra a partra szavazok, amelyiknek a legnagyobb esélye van arra, hogy leváltsa őket.
ma 15:47
10/11 anonim válasza:
A Tiszára, ez egyértelmű. Végre egy ellenzéki erő, amelyik csinál is valamit.
Nem vagyok én amúgy megrögzött kormányellenes, szavaztam is már a Fideszre, de amilyen úton elindultak, az már nem vállalható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!