Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2026 Nyerni fog a Fidesz?

2026 Nyerni fog a Fidesz?

Figyelt kérdés

Szerintem Igen.

Odds: 1.00

Szerinted?

ma 11:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Találós kérdés! Bukod a pénzedet és ingatlanod értéket ha a Fidesz nyer, mert már nem jár Magyarországnak az EU tagság kivaltsagai Fidesz alatt. Csak a Tiszával lehet nyerni.
ma 11:30
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
1.00-ás oddsra senki nem fog pénzt tenni, de amúgy szerintem is igen.
ma 11:35
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Szomorú dolog lenne, ha nyerne.
ma 11:38
 4/12 A kérdező kommentje:
Azért írtam hogy 1.00 odds, mert annyira biztos hogy erre még pénzt sem adna egy fogadóiroda. És nem azért írom, mert Fideszes vagyok, hanem mert szerintem annyira betonbiztos a hatalmuk és annyi mindent megszereztek már hogy hiába reménykedik sok ember egy tisztes szavazásban.
ma 11:41
 5/12 anonim ***** válasza:
14%
A Fidesz, Majka miatt fog veszíteni. Ha Majka nem csinálta volna meg az új videó klipjét akkor 2026-ban meglenne a Fidesz 2/3
ma 11:50
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Remélem nem...
ma 11:55
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem vagy legalábbis nem tisztességesen. Ami jó, hogy az emberek jelentős részében, már akkora fidesz gyűlölet, hogy ha újból nyernek, akkor egész biztosan lesznek radikális megmozdulások. Majka új dala is a tisza szekerét tolja. Mivel MP-t pedig, nem tudták csírájában elfolytani, így addig erősödött, hogy már választják kifelé a 106 egyéni képviselőt. Az előző választásnál teljesen egyértelmű volt az újbóli fidesz győzelem. Most a legkevésbé sem az. A felcsúti putrióta már pedig teljesen elszakadt a valóságtól elég csak megnézni, hogy miket nyilatkozik. Szándékosan nem beszél a belpolitikai problémkról sem. Számomra az is érdekes, hogy egy eddig CSAK autós tartalommal foglalkozó csatorna mint pl a checkengine is kifejezte már nem tetszését a nerrel kapcsolatban.
ma 11:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem igen...

És szerintem sem kell magasabb odds...

ma 12:00
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
ma 12:07
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
Igen. Bár a 2/3-ot elveszíti.
ma 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!