Nagyon dúl a harc a vidéki szavazókért. És ott fog igazából eldőlni az ország sorsa. Budapesten már minden szavazókerületet visz a Tisza, ott már úgyis eldőlt a '26-os választás, de vidéken még nem. Az 5000 fő alatti településeken még mindig a Fidesz vezet, viszont az 5000 fölötti fős vidéki településeken már Tisza előnyt mérnek.
Ez a meccs még egyáltalán nincs lejátszva. És 2026-ig még rengeteg minden történhet és annak az ellentettje. Szerintetek ki fog győzni a vidékért folytatott küzdelemben?
Remélem nem lesz igazam, de a Zsírdisznót szerintem most sem fogjuk tudni megállítani. Amennyi pénz van mögötte lejáratásra úgy gondolom lesz még Magyar Péter gyermekek vérét ivó eretnek is. Sajnálom szegényt, mármint Magyar Pétert. Folyamatosan figyelnie kell arra, hogy még véletlenül se tudjanak róla több milliárdos ellenkampányt készíteni, durva lehet így élni nap, mint nap.
nov. 16. 22:13
2/15 árokpart válasza:
1-es Le lesz váltva mindneképpen, sőt még azt sem tartom kizártnak, hogy előbb és nem azért, mert a TISZA párt és Magyar Péter akkora csoda lenen, hanem azért, mert már azok a családok is szinte a szegénység küszöbén élnek akik 2 éve ilyenkor még kirándulásokra jártak, színházba, étterembe és sorolhatnám és boldogok voltak. Nagyon úgy tűnik nekem, hogy ezek az új intézkedések amiket belengettek, egyfajta előremenekülés, mert ettők az égadta egyvilágon semmi sem fog javulni. A tőzsdénket és a piacainkat sem hatotta meg Trump győzelme, sőt még az sem, hogy már szinte Zelenszkij elnök magára maradt. Minden más ország gazdasága pozitívan reagál rá, csak mi élünk lassan már úgy mint Romániában 1989-ben pláne vidéken. Ez sajnos a helyzet egy közepes faluban élek úgy, hogy a zöldségeket szerencsére meg tudjuk magunknak termelni.
nov. 16. 22:25
3/15 árokpart válasza:
Ne haragudjatok a hibás szavakért, se sajnos kislámpánál még annyira sem látok mint nappal a rossz szemem miatt.
nov. 16. 22:26
4/15 anonim válasza:
"Akinél a pénz, annál a hatalom", szól a mondás. Holtbiztos, hogy Orbán ismét hatalmas pénzeket fog beletolni, hogy minél több vidéki szavazatot megszerezzen.
nov. 16. 22:30
5/15 A kérdező kommentje:
2022-ben is hatalmas pénteket tolt bele, hogy minél több vidéki szavazatot megszerezzen, csak most ezek az emberek éhkoppon vannak.
Továbbá kérdéses mekkora források vannak. Tudom, hogy hatalmas kölcsönökbe is belemegy Orbán ha kell, de a 2022-es gazdaság az nem olyan bőrben volt mint a mostani, hanem egy sokkal jobban. Már 2 éve technikai recesszióban vagyunk, és most már folyamatosak a megszorítások.
nov. 16. 22:35
6/15 anonim válasza:
Fidesz.
nov. 16. 22:35
7/15 anonim válasza:
Orbán hiába szónokol és hiába hirdeti az igét, a kormányzása csődbe vitte Magyarországot, Magyarország az EU legutolsó helyén van és ezt orbán idézte elő, totál leszerepelt tűnjön el jöjjön egy új miniszterelnök.
A Tisza fog győzni, én hiszek benne.
nov. 16. 22:45
8/15 anonim válasza:
Félek attól hogy Orbán megint behúzza a vidéket. Sok a naiv, az olcsó farhátért a lelkét is eladó és a "há' nem arra köllött?" szavazó vidéken.
nov. 16. 22:51
9/15 árokpart válasza:
8-as Ezúttal szerintem nem így lesz szerencsére.
nov. 16. 22:52
10/15 anonim válasza:
#9 Reméljük. Bár úgy hogy fél szemtől szembe emberek közé menni szép kis körútja lesz.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!