Egyetértesz azzal, hogy Elon Muskot a náci karlendítése miatt el kell ítélni?
Én leginkább azt ítélem el, hogy utána kakaskodott, ahelyett, hogy azt mondta volna, bocsi, nem volt szerencsés ilyen félreérthetően kalimpálnom.
Erről a kerlendítésről őszintén szólva nem tudom, mit gondoljak. Talán csak egy kis figyelmet akart magának kicsikarni. Vagy ha szimplán észre sem vette, hogy mit csinál, az inkább gáz, mint elítélendő.
Azért kíváncsi lennék, hogy ha mondjuk egy ukrán csinálná ugyanezt, akkor is ennyire egyértelműen állítanák-e Trump rajongói, hogy nem is karlendítés volt.
"Erkölcsi megítélése viszont rendkívül egyszerű minden náci karlendítésnek, remélem ezt nem kell magyarázni."
Egyáltalán mitől lesz egy karlendítés "náci"?
#25 A horogkereszt nevében sem, az csak egy egyszerű jelkép, amit nagyon sok nemzet és nép mellett éppen a nácik is használtak. Magának a jelképnek nincs köze a náci ideológiához, bármilyen más jelképet is választhattak volna.
Ráadásul a szovjetek is meggyilkoltak milliókat a gulágokban, mégsem tilos tisztelegni, pedig ők meg úgy köszöntötték egymást. Na most ilyenkor mi van?
Kedves kérdező!
ne lepődj meg az itteniek reakcióján. Korábban egykérdésnél le voltam pontozva, amikor hüledeztem, hogy a többség szerint a második világháborúban szerintük az erkölcsileg jó oldalon álltunk.
Nem fogják érteni, hogy a karlendítés több mint egy tornagyakorlat. Elon esete elég kérdéses mennyire gondolta komolyan, de ne akarj olyanokkal vitatkozni, akik nem értik mi a baj azzal, amikor valaki azt vallja, hogy bizonyos embereknek nincs joguk az élethez. Azok nyilván nem értik azt sem, hogy ezt híresztelni sem kéne, és erre utalni, hogy ebben hiszel, azt sem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!