Egyetértesz azzal, hogy Elon Muskot a náci karlendítése miatt el kell ítélni?
Figyelt kérdés
jan. 21. 15:57
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek, Németországban ezért börtön jár
Nem értek egyet, kifejtem
33 szavazat
1/52 anonim válasza:
Ha Trump megúszott egy gyakorlatilag puccskisérletet, ami kishiján polgárháborúba taszitotta az Amerikai Egyesült Államokat, ráadásul másodjára is elnök lehetett, akkor ez a barom, tökéletesen jó helyen van ott, ahol van. A szabadság országa, a vadmarhák országa lett.
2/52 anonim válasza:
Egyrészt nem náci karlendítést csinált, másrészt még ha az lett volna, akkor is nevetséges a tiltása. Kész kabaré, hogy egyszerű kézmodulatok is be vannak tiltva, mint ha valami hatalmas bűncselekmények lennének. Még csak nem is a nácik találták ki ezeket a dolgokat, ők csak használták őket. Ez kb olyan mint ha a szélsőjobboldal betiltaná a szivárvány rajzolását a meleglobbi miatt. Az normális lenne?
3/52 anonim válasza:
Mivel nem náci karlendítés volt (az nem kezdődik mellkasra tett ököllel), ezért nem.
4/52 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy a rabbi beszéde előtt vagy után törtènt... 😄
5/52 anonim válasza:
Add elő az usákoknál ezt, valószínűleg a pofádba röhögnének.
7/52 Dongaben válasza:
Ennyi barmot egy rakáson...
Mostantól nem emelhetem fel a kezem előre, vagy oldalra nyújtva ( Ahogy Elon Musk tette a szemből készült fotókon látszik.)
Ahogy megboldogult apám mondta: "Nagy az isten állatkertje, de alacsony a kerítés."
8/52 anonim válasza:
2 képzeld engem zsidóként rosszra emlékeztetnek ezek a karmozdulatok
9/52 anonim válasza:
Az USA nem Németország. Kész vicc, még ha karlendítés is lenne, akkor is mi van? Semmi.
10/52 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, az én dédanyám mentett zsidókat, neki se voltak túl jó emlékei abból a korszakból. Sokak családja meghalt a koncentraciós táborokban, s ti neonácik vagytok felháborodva, hogy miért baj, ha valaki kart lendít...
jan. 21. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!