Milyen szellemi színvonalon kell mozogni, hogy valaki végig tudjon nézni egy Bayer adást?
Figyelt kérdés
Sokan mondták kollegáim, hogy nézzek rá, mert olyan borzalmas hogy már jó, de hát őszintén ti ismertek olyat aki ezt az agyhalált képes nézni?jan. 20. 22:06
1/8 anonim válasza:
Én képes voltam nézni
Így ragadhatott meg az a rész is, amikor beismeri, hogy neki van pedofil fideszes politikus ismerőse, és lenézi őt de azért fedezi is mindhalálig.
Na ott eltemette magát az ember erkölcsileg
2/8 A kérdező kommentje:
#1 Irigylésre méltó idegeid vannak akkor. Nekem ez pont olyan, mint a Patrióta yt csatorna igaz ott az első pár mondat után röhögőgörcsöt kaptam, és az első hozzászólásomnál ahol megkérdőjeleztem valamit savat meg tiltást kaptam :D ezen meg nem lepődök meg, hát a Fideszben ez szinte sport hogy ki tud nagyobb hipokrita lenni, szóval teljesen érthető hogy ezt mondta, bár gyomorforgató is egyben.
jan. 20. 22:12
3/8 anonim válasza:
Hát! igen erős gyomor kell hozzá, a hányinger kerülgeti az embert, ezért aztán nagyon ritkán nézem.
4/8 anonim válasza:
1. Azt már 2X elmondta, adásban! Én mindig nézem, és olvasom a cikkeit. Jókat röhögök.
Amúgy ha épp nem ideológiát tol, jól ír, olvastam régi írásait, és valóban tehetséges, csak ugye...
5/8 anonim válasza:
Hát aki csont nélkül el tudja viselni az "ízes, magyar, művelt, szép beszédét", azoknak való.
6/8 anonim válasza:
Bayer-showt csak a demensek, meg az öregek nézik.
7/8 anonim válasza:
Kb azok nézik akik a Győzike sót, meg a valóságsokat is nézik. Szellemifogyatékosok, debilek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!