Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is undorodik a jobberek...

Más is undorodik a jobberek "értékrendjétől" és viselkedésétől, szellemi színvonalától?

Figyelt kérdés
Én például biztosan soha nem jönnék össze jobboldali pasival.

nov. 9. 11:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
40%

Igen, de ennek mélységes gyökerei vannak. Szar iskola. Rossz neveltetés.Tróger mentalitás.

Tarts magad nagyra!

nov. 9. 11:34
 2/21 A kérdező kommentje:
#1 Persze, tudom én ezt. Csak attòl még olyanok, amilyenek.
nov. 9. 11:36
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
Én nem.
nov. 9. 11:45
 4/21 anonim ***** válasza:
82%
Igen, én őszintén undorodom tőlük. És lehet nyugodtan "lipsinek" (mert ugye azt p-vel írják helyesen, lol) nevezni, és hát b*sszák meg magukat ott, ahol vannak, és kívánom, hogy fulladjanak bele az ellopott közpénzbe.
nov. 9. 11:49
 5/21 anonim ***** válasza:
72%
Én pont az ilyen pocstkomcsi posztkádári reflexeket látom ezeknél a nagy jobberkonziknál visszaköszönni.
nov. 9. 12:07
 6/21 anonim ***** válasza:
73%
#5Mert az is. Nincs sok különbség a mostanihoz képest például a Kádár- vagy a Rákosi rendszerhez. Ugyanaz a séma, csak kicsit modernizálva.
nov. 9. 12:15
 7/21 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%
A mai populista szélsőjobb, lánykori nevén altright, valóban elég gáz. Pedig szerintem én alapvetően mérsékelt jobboldali és konzervatív lennék, de az elmúlt kb. ötven évben nagyon rossz irányba fordult a világ és szükség lenne egy balos kiigazításra.
nov. 9. 12:25
 8/21 anonim ***** válasza:
86%
Kádár János jót akart ennek az országnak, hogy ez nem sikerült a végén az nemcsak rajta múlt, a jóakarat megvolt nem lopott nem hazudott. Pont a mai ebédnél jutott eszembe hogy az a tányér amiből eszek az is a Kádár idején készült és még most is tökéletes, aztán a Kádár által épített házakban lakunk és az orvosi rendelő is a kádár idején épült még a székek is a Kádár idején készültek és még mindig tökéletesek. Azok az értelmiségiek akik most hőzöngenek a Kádár rendszer ellen azok is a Kádár rendszerben járhattak egyetemre. Most mit épít nektek orbán? ja! utat meg focistadiont csillagászati áron és eltelik pár év és televan jik-jukakkal az út, azorbán banda lezüllesztette az oktatást az egészségügyet és szinte mindent mindenből kilopja a pénzt ez aztán a nagy jóakarat ugye??? 14 év alatt lezüllesztette Magyarországot az EU utolsó helyére, miközben a fideszbanda dúsgazdag lett, Orbán palira vett titeket emberek még a fidesz szavazókat is, lök egy kis alamizsnát a népnek és közben ezermilliárdokat lop ki az adófizetők zsebéből, és röhög a markába. SOHA TÖBBÉ fideszt! Hajrá Tiszapárt.
nov. 9. 12:36
 9/21 anonim ***** válasza:
Én azoktól undorodom akik ilyen csőlátásúak, hogy a fogyatékos politikán képesek összeveszni ,egy olyan dolgon amire semmi ráhatásunk. Vegyétek már észre,pont erről szól,mint a vallások évszázadok óta hogy megossza az embereket és terelhető droidok legyenek. Semmivel se pattog itt magasabban a labda mint a középkorban.
nov. 9. 12:36
 10/21 A kérdező kommentje:
#9 Aki olyan mint a fideszesek, az a fidesz nélkül is undorízó lenne, csak a gyűlölettel teli lelkét jelenleg a fidesz elégíti ki.
nov. 9. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!