Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is undorodik a jobberek...

Más is undorodik a jobberek "értékrendjétől" és viselkedésétől, szellemi színvonalától?

Figyelt kérdés
Én például biztosan soha nem jönnék össze jobboldali pasival.

nov. 9. 11:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
38%
büdös jobberek,büdös ballerek,egyik sem kell
nov. 9. 12:53
 12/21 anonim ***** válasza:
57%
Nos, szerintem eljött az az idő, amikor rájuk szakad a plafon és a padlás tartalma, mert már nem fér el ott több sz*r. Hazugságból nem lehet várat építeni. Illetve lehet, de az büdös.
nov. 9. 13:53
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

Ebben a videoban jól összevan foglalva az a "csodálatos" jobber mentalitás amit azorbán is képvisel.

https://www.youtube.com/watch?v=r8y_A9LK4UQ

nov. 9. 13:57
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
Sötét lelkek, kigyóistent szolgálják. Nem csoda a pedeszért való rajongás.
nov. 9. 14:41
 15/21 anonim ***** válasza:
59%
Imádom, hogy az ide kommentelők szerint a jobboldali=fidesz. XdMivan? A Fidesz kicsit sem mondható jobboldalinak inkább valami szélsőbalos populista okádék. Mert hogy köze nincs a jobboldalhoz az is biztos. Azért mert annak mondja magát, még korántsem az:)
nov. 9. 23:20
 16/21 A kérdező kommentje:
#15 A Mi Hazánkosok még rosszabbak. Egyébként ha semmi köze nem lenne a fidesznek a jobboldalhoz, akkor nem szavaznának együtt a Mi Hazánkosok velük csomószor a parlamentben.
nov. 10. 11:04
 17/21 anonim ***** válasza:
9%

Az hogy milyen politikai pártra szavazol elég nagyban függ az erkölcsödtől, saját személyes meggyőződésedtől is, amik nagyban formálják az ember jellemét.

Pl akármennyire politikai kérdés az abortusz támogatása, tiltása, ha rólad tudjuk, hogy melyik oldalt támogatod, akkor rálátunk, hogy mit gondolsz arról, hogy a nők rendelkezhetnek-e a testük felett.

nov. 10. 11:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy miért jár választójog az ilyeneknek. Komolyan mondom, és iq-szinthetz kötném.
nov. 10. 11:59
 19/21 anonim ***** válasza:
48%

Látom senki nem ért itt a politikához csak annyit tudnak hogy jobb meg bal, de azt nem hogy ezek a politikai irányzatok mit jelentenek. Annyit tudtok csak szajkózni mint a fideszesek. Csak pont a fordítottják. Fotelpolitikusok.

jObB=FíDesz

bal=minden más

De ha szerintetek Antall József (szintén jobboldali) undorító, meg Magyar Péter (szintén jobboldali), meg nagyjából az összes kompetens politikus aki képben van a világ működésével az nem baloldali. (A fidesz megsúgom az). Szociális juttatások a cigányoknak? Pride felvonulások? Kommunista országgal(Kína) gazdasági együttműködés? 13. havi nyugdíj és 0 tisztelet, 0 jobboldali értékrend, államosítások, és állami monopóliumok létrohozása. Szarnak a nyugdíjasokra, a családokra, az oktatásra, csak a szavazatok kellenek. A fidesz pont az ami ellen anno harcoltak. Egy kommunista nyugdíjasklub aminek rettentő hatalma van. Na viszontlátás, 15 voltam

nov. 10. 12:02
 20/21 anonim ***** válasza:
48%
Jah és kihagytam még valamit. Választójog mindenkinek? Ez mi ha nem kommunista? Hát nem igaz hogy valami Mucsaröcsögei Gazsi aki nem ért semmihez, de kap havonta 15.000 Forintot annak joga van dönteni az ország sorsáról. Ez mi ha nem baloldali cselekedet a kormány részéről?
nov. 10. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!