A magyarok jelentős része miért veszi át a cigányok beszédstílusát?
Figyelt kérdés
Igazából az alsóbb rétegekben nagyon népszerű a cigányok szlengjét, viselkedését követni, egyik rokonom tanított vidéken szakközépiskolában és mesélte, hogy ott is mindenki dikkelt, rajozott, zsámozott, stb. Ez egy fordított integráció, mert nem a cigányok integrálódnak a magyarokhoz, hanem fordítva. A tömegkultúrát is egyre inkább ők uralják, a celebek jelentős része az.jan. 20. 20:34
1/10 kutyafule4 válasza:
Azért a "jelentős" része enyhe túlzás és ez vidéken falun erősebb, mint városi környezetben.
2/10 anonim válasza:
Ha nem viszik haza, akkor nincs baj.
Ha hazaviszik, akkor viszont igen
3/10 anonim válasza:
A miniszterelnöktől tanulják, aki állandóan Győzikével szerepel.
4/10 anonim válasza:
prolik,ha n.ggerek lennének itt akkor azokat utánoznák
6/10 anonim válasza:
Kedves kutyafule4! Attól mert valaki falun él, és nem roma származású, még nem beszél úgy...
8/10 anonim válasza:
A kultúránk már egy ideje egybeolvadt a cigánnyal. Így rendes magyar kultúra nem is létezik, csak ilyen keverék szutyok, ezt látod a fiatalok beszédstílusán.
Ébresztő! Hiszen a miniszterelnökünk is ezt képviseli csak ő épp annak a pc politikus stílusában kell hogy beszéljen
De a kultúrában maga jár az élen
9/10 anonim válasza:
Én leginkább a fiatalokon(tizenéves korosztály) látom ezt, és szerintem iszonyú kellemetlen ezt hallgatni. Leginkább az az oka szerintem, hogy az adott korosztálynak sokkal nagyobb százaléka cigány mint az össz népességnek, és így a nem-cigány fiatalok is részben cigányok között szocializálódnak. Na meg a h*gyagyú influencerek mint Dancsó, PSG Ogli, Kulcsár Edina és HPV házaspár és a hasonlók is rontják a helyzetet.
10/10 kutyafule4 válasza:
#6 nem is ezt mondtam, de úgy tapasztaltam ott könnyebben az emberekre ragad a stílus meg a morézás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!