Van jelentősége a budapesti konferenciának, vagy csak egy felesleges ülés az egész?
Figyelt kérdés
Őszintén megmondom nem tudom mitől lesz jobb nekünk ez az egész. 47 országból 42-n ide jöttek, de nem tudom nekünk magyaroknak jobb lesz-e az életünk vagy sem. Eredményt nem látok, az oroszok meg se lettek invitálva, csak az ukránok, a háború ugyanúgy menni fog, az árak emelkednek ugyanúgy, az életszínvonal nem lesz jobb. Orbán nem tud Európa Trumpja lenni. Na meg a Puskás Aréna... Valaki magyarázza már el mi ennek az konferenciának az értelme.nov. 7. 18:25
1/7 anonim válasza:
Vicc az egész. Ezt jól is mutatja hogy Orbánt még úgy sem veszik komolyan hogy ő a házigizda. A Viktorunk ezzel szépen házhoz ment a pofonért, ugyanazt csinálják mint ő szokta Brüsszelben. Idejönnek, rász@rnak az asztalra majd haza mennek.
3/7 anonim válasza:
Az európai elitnek új utakat kell keresnie, és itt lesznek letéve az alapjai.
Ez amúgy nem békekonferencia. Az oroszoknak majd ott kell megjelenni.
4/7 anonim válasza:
Van, rohadt sok dugót csinál a városban ,nem tudok bemenni dolgozni.
5/7 anonim válasza:
Aminek a miniszterelnök örül (az adófizetők pénzéből), az nem felesleges.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ahogy az elmúlt napokat néztem tényleg nem sok értelmét láttam ennek az egésznek. Beszélt mindenki összevissza, de érdemi lépések nem történtek. Ettől nem lesz jobb nekünk, magyaroknak, ugyanúgy megy minden ahogy ment, de aki megtud cáfolni nyugodtan írja le, tényleg dühítő, hogy sokan melóba nehezebben tudtak elmenni emiatt a hülyeség miatt..
nov. 8. 14:50
7/7 anonim válasza:
Teljesen felesleges kör - jó pénzért.
Olcsóbb kiutazgatni az aktuális letolásokért, kokikért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!