Mi a turul jelentőssége és miért ezzel foglalkozik a jobb oldali politika egyfolytában?
Semmi különös. Ugyanolyan totem állat, mint a többi amit erre használnak.
Ugyan a wikipédia nem egy autentikus ismeretanyag, de ezt a szócikket el lehet olvasni, ha tájékozódni akarsz.
Kicsit viccesnek tartom hogy velem van a baj miközben soha nem tanítottak minket a Turulról történelem órákon se általános se középsuliban (hangsúlyoznám hogy 4-5-ös töris voltam).
Ekkor is az én személyem a probléma forrása?
Nem mint ha annak a ténye hogy ősi szimbólika közelebb vinne annak megértéséhez hogy a jobb oldaliak miért rendelnek ekkora jelentősséget mögé. Vagy nekünk csak az számít hogy minél régebbi legyen valami?
6 # - "A magyarság szimbóluma és ősi regékben is gyakran így említik."
A Turul és a kard összefüggést Rákóczival kapcsolatban említik, aki a Tiszánál vívott csatája során kapta a madár segítségét.Hogy mit keres Tatabányánál meg Budapesten azt senki sem tudja.
Egy jó veszekedéshez jó alap, különben meg jól meglennénk nélküle!!!
Nem tehetünk róla hogy az oktatás romokban van az országban már lassan 50+ éve és te se figyeltél órákon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!