Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon háborús infláci...

Magyarországon háborús infláció helyett Orbán infláció van?

Figyelt kérdés

ma 10:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Háború sem volt de már 10% volt az infláció.
ma 10:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Orbán kormányzását évek óta beárazták a piacok, állandó kockázatot jelent a világpolitikában és a gazdaságban. Ezért komoly felárat fizet érte minden magyar ember a forinttal és inflációval több 1000 milliárdos nagyságrendben.
ma 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Magyarországon államcsőd van.
ma 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább Fidesz infláció. :)
ma 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
3: államcsőd nincs, hülyeségeket ne beszéljünk, de tény, hogy egyre rosszabban élünk a fidesz miatt, ez is elég rossz
ma 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

5, emberek hallnak meg az országban azért, mert nem érkezik órákon át a mentő hozzájuk, vagy, ha be is jutnak a korházba, akkor azért, mert nem kapnak megfelelő ellátást. A MÁV, már akkor is késik, amikor fél órákkal hosszabbitják meg a menetidőt, hogy ne tűnjön késésnek. Fizetitek az útdijat a benzinben, közben az utak, meg lassan már járhatatlanok, a közoktatás szinvonaláról és az elért eredményekről, már nem is beszélek.

Az országban államcsőd van, semmi sem működik, ami állami fenntartású.

Akármekkora hlyeségnek is tartod, amit irtam, én tartom, amit én irtam.

Magyarországon államcsőd van.

ma 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
6: az államcsőd nem ezt jelenti, hogy késnek a vonatok, stb. ne keverd a fogalmakat
ma 11:33
 8/8 anonim ***** válasza:

7, az államnak vannak fenntartási kötelezettségei, amit a törvény ir elő számára, ha ezt nem tartja és nem tudja működtetni őket, az számomra, felér egy államcsőddel.

Én nem keverem a fogalmakat, én a mai magyar közállapotok és az államcsőd fogalma közé egyenlőségjelet teszek.

ma 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!