Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Majka átállt az ellenzékhez?

Majka átállt az ellenzékhez?

Figyelt kérdés

Korábban kormánypártiként ismertem, most mint olvasom, nem csak átigazolt az rtlhez, de populizmus és korrupció ellenes dalt is írt most

Így már nehezen lehet kormánypártinak tekinteni

Mit gondoltok erről?

jan. 18. 02:40
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Amúgy nem védésképp de minden ember oda áll ahonnan több lóvét kap. Egy villanyszerelő vagy akármi is munkát vált +20 ezer forintért.
jan. 20. 13:09
 22/39 anonim ***** válasza:

Persze, ez így működik. Csak most játszák az álszent játékukat, hogy Ők mások...

Képmutató banda. 👊

jan. 20. 14:00
 23/39 anonim ***** válasza:
22# egyáltalán nem így működik azoknál akiknek van lelkiismerete meg becsülete. Van egy rakás magyar művész kormánypárti és ellenzéki akik nem állnak egyik oldalról a másikra csak mert az érdekeik azt kívánják, mert kitartanak az értékrendjük mellett. Mondjuk az is igaz, hogy Majka nem művész hanem egy felkapaszkodott celeb.
jan. 20. 14:14
 24/39 anonim ***** válasza:

Hagyjuk a lelkiismeretet...

Ameddig hasznod van valamiből, addig el is nyomod a lelkiismeretet ha az azzal ütközik.

Ez csak az álszent, képmutató duma. Csak fel akarod magad menteni h * én más vagyok *. Dehogy.

jan. 20. 14:29
 25/39 anonim ***** válasza:
24# Semmi más érved nincs mint az, hogy engem próbálsz megvádolni, úgy hogy egyáltalán nem rólam szól a kérdés, és egyálatlán nem ismersz engem. Nagyon gyenge próbálkozás arra, hogy felmentsd a kiskedvenc celebedet. Hosszan lehetne sorolni azon előadó művészeket akik nem álltak át a mai napig egyszer sem a fidesz oldalára és nem hajlandóak a nevüket adni a tv2 szenny propagandájához, de még a Majkához hasonló olcsó celebek közül is jópár ilyen van. Nem tudod kimosdatni az érdekember Majkapapát.
jan. 20. 14:37
 26/39 A kérdező kommentje:

Szerintem Majkával (bár nem kedvencem) alapvetően nincsen gond

Úgy beszéltek róla sokan mintha a világ férge lenne csak mert ocsmány celebműsorban kapaszkodott fel, vagy mert több csatornát is megjárt. De én csak azt látom hogy ügyesen megcsinálta a szerencséjét miközben nem igazán járatta le magát olyan szinten, hogy egy velős nóta után még őt lehessen pellengérre állítani.

Azt hittem én is hogy fideszes, és akár az volt akár nem, ő akkor sem foglalt nyíltan állást korábban a fidesz mellett, szóval olyan köpönyegforgatással annyira nem kéne vádolni. Már sajnálom hogy feltettem a kérdést, mert inkább csak az ócsárlás megy rajta leginkább, nem ez volt a célom

jan. 20. 14:49
 27/39 anonim ***** válasza:
Nem szívlelem Majkát de láthatod fent, hogy jönnek a nagy megmondó emberek. Az erkölcs bajnokok, akik mindenki felett pálcát törnek de ha valaki felettük merne.... Tyűha. Ugyanolyan ember Majka is mint mi. Odahúz, ahova az Őt elitélők húznak. A pénzhez...
jan. 20. 15:00
 28/39 anonim ***** válasza:

27# a magad nevében beszélj. Ha te olyan vagy mint Majka, hogy a pénzhez húzol az értékrended ellenére, vagy nincs is olyanod az a te bajod, másokat ne minősíts ilyennel.

A tv2-t 2015 ben vette meg az akkor már full Fidesz érdekeket képviselő Vajna és ennek megfelelően máris nyomták a leghitványabb, legagysorvasztóbb fideszpropagandát. 2019-ben pedig egyenesen Mészáros Lölö érdekeltségébe került a tv2, ekkor már olyan nagyívű műsorvezetőik voltak mint Marsi Anikó és Gönczi nemiszerv Gábor fidesz lakájmédiamunkások. Majka 2024-től van az RTL-en, tehát 9 évig egy olyan tv2-néll volt ami a fidesz szekerét tolta és mivel ő az egyik legjobban fizetett és leginkább a csatorna imidzsét képviselő arc volt ott ezért nagon komolyan tolta a fidesz szekerét, közben pedig nem kevés zsét vett fel onnan, amely pénz egy jelentős része az állami közpénzből befolyó fidesz propagandát bújtató hirdetésekből származott. Na most ehhez képest most a kenéradó gazdáiról készít egy ócsároló számot, ami rendben is lenne, ha mondjuk sosem tolta volna a fidesz szekerét és nem ugyanolyan pénzéhes érdek ember lenne mint a legtöbb fideszes.

jan. 20. 16:59
 29/39 A kérdező kommentje:

28#

És akkor most magyarázd már el nekünk hogy miért zavar téged az hogy egy korábban fideszes cégnek dolgozó figura beleáll a kormányba!

Mert ennyi erővel bárki aki az államnak dolgozik is aljas gazember, akinek nem kéne kormánykritikát megfogalmaznia sem. Legalábbis a te logikádból ez jön.

Amúgy mire jó ez a gyűlölködés?

jan. 20. 17:19
 30/39 anonim ***** válasza:

29# Nem csak korábban dolgozott fideszes cégnek hanem most is: [link]

A 4iG fideszes távközlési cégnek a "márkanagykövete". :D

Ez a klipp engedélyezve lett a fidesznél. A Kádár rendszer is engedte, hogy kigúnyolják a rendszert, mert az egy szelep a nép számára, most a fidesz is ezt csinálja Majkával.

Enyhén szólva is más dolog egy fidesz által alkalmazott médiaszemélyiség és egy állami alkalmazott viszonya a fideszhez. Előbbinek van választása, hogy ki mögé áll be, utóbbiaknak nincs. A fizetésük közt is nagyságrendekbeli eltérések vannak. Nem gyűlölködöm, de érdemes az embereket helyükön kezelni, ez főleg azonak szól akik most hirtelen azt képzelik, hogy Majka átállt az ellenzékhez.

jan. 20. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!