Majka bedurcizott Azariahra a NER-ezés miatt?
Figyelt kérdés
Mellesleg a fiatal srác leírt egy szép, értelmes posztot, míg majka csak obszcén, vulgáris szavakat felhasználva ugat habzó szájjal. Ez is bizonyítja Azi igazát?
júl. 25. 08:03
1/8 anonim válasza:
Majomka sosem volt normális, mindíg is a fidesz hátsóját nyalta. Gondoljatok csak arra, miket mondott a covid alatt is azokra, akik gondolkodni mertek.
2/8 anonim válasza:
Értelmes ember nem agrsszióval oldja meg a problémát. Ezt az ő közegében nehéz felfogni, mert összeadva sincs annyi intelligencia a putrisoron.
3/8 anonim válasza:
Azariah mindent félrecsapva írt egy olyan posztot Majkáról, amiből egy szó sem igaz...
Majka elég intelligensen, és úrhoz méltóan tudott válaszolni.
4/8 anonim válasza:
Már a sztárokat is egymásnak ugrasztja a politika... Remek irányba halad az ország, ez biztosan nagy segítség lesz sok magyar család számára.
5/8 anonim válasza:
Ez az ósdi balalajka is öregszik, majd csak lecsúszik ő is a dokeman szintjére.
6/8 anonim válasza:
Semmiféle agresszió nincsen a válaszában. Mondjuk én nem sokat tudok a sztárokról, egyik rajongója se vagyok de elolvastam és teljesen korrekt válasz. Mondjuk az Azi nekem fejre kicsit kislányos, de biztos ez kell a népnek, meg amúgy sem tehet róla, meg nem is érdekel, biztos nem fogok ilyen zenéket hallgatni, meg főleg idegesítő ha egy zenész folyton beleugat közügyekbe, inkább a zene legyen jó, nem kell attól megmondóemberré válni.
7/8 anonim válasza:
Majomkából előjött a cigány virtus. Ha már ész nincs, jó lesz az erőszak is.
8/8 anonim válasza:
Én nem látom, hogy Majka különösebben csúnyán tett volna Azinak ebben az üzengetésben. Annyiban pedig mindenképpen igazat adok Majkának, hogy azok után, hogy ő kiállt Azi mellett és mindig csak jó véleményt formált róla, Azi részéről nem volt valami elegáns dolog így beleszálni és ilyen módon véleményt nyilvánítania Majkáról. Nem azt mondom, hogy nem kellett volna leírnia a véleményét, de kritizálhatta volna tapintatosabban is Majkát. Másrészt viszont egyetértek Azival abban, hogy Majka leginkább a helyezkedőképességének köszönheti a karrierjét és annak, hogy mindig megtalálta azt az embert akit kihasználva előrébb tudott jutni, ráadásul ezekkel az emberekkel rendre össze is balhézott, a stílusa meg mindig is egy tajp@araszt földmunkáséval volt egyenlő, tehát úgy egyébként én sem vagyok jó véleménnyel Majkáról, csak nembiztos, hogy ez volt a megfelelő pillanat és mód ahogy bele kellett Azinak szállnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!