Majka miért rúgott öngólt a Fidesznek azzal, hogy azt mondta a magyaroknak nincs pénzük? Úgy tudtam, ő is narancssárga mezben játszik, mint sok felvásárolt zenész
Figyelt kérdés
Tóth Gabi, Gáspár Győzike, Pataky Attila, Majka papa, stb. ezek mind felvásárolt celebek akik a Fidesznek dolgoznak, ezek narancs mezesek. De Majkesz hogy rúghatott ekkora öngólt? Hogy a magyaroknak már egy szaros koncertre sincs pénzük? Hogy jön így ki a siker propaganda, hogy itt dübörög a gazdaság?
Nyilván igaza van Majkának, én is azt látom hogy a magyaroknak már egyre több minden luxus ami régebben alap volt, magyar emberek már nem járnak presszókba sem. De minek kellett ezt így kimondani? Ezzel csak a Fidesz égette.
aug. 28. 21:52
1/8 anonim válasza:
Mert az emberek inkább Azahriah koncertre mentek, nem pedig az övére.
2/8 anonim válasza:
Pénzük van az embereknek. Rájuk nem akarnak csak költeni. Ezt meg is értem.
3/8 anonim válasza:
Szerintem az öngól nem sokkal azután olyan mondani, hogy az embereknek nincs pénzük koncertre menni, hogy Azariah 3x megtöltötte a Puskást.
4/8 anonim válasza:
Mert olyan ostoba, hogy a megélhetési narancsceleb szerepet sem tudja eljátszani.
5/8 anonim válasza:
Rájött, hogy már picivel jobban fizet a kormánykritika mint a fidesznyalás. Osztott-szorzott, nem hülye gyerek ez.
6/8 anonim válasza:
a patkányok hagyják el először a süllyedő hajót
7/8 anonim válasza:
Aki narancs mezben játszik, az nem szerződik az RTL-hez. Ez a suttyó meg az RTL-en lesz látható ősztől.
8/8 anonim válasza:
8:
Aszerint vált mezt, ahol jobban fizetnek. Ettől még volt rajta fideszes mez is, nem olyan régen, ezt ne tagadjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!