Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Majka átállt az ellenzékhez?

Majka átállt az ellenzékhez?

Figyelt kérdés

Korábban kormánypártiként ismertem, most mint olvasom, nem csak átigazolt az rtlhez, de populizmus és korrupció ellenes dalt is írt most

Így már nehezen lehet kormánypártinak tekinteni

Mit gondoltok erről?

jan. 18. 02:40
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
41%
Hogy lehet torkig valaki a rezsimmel, aki konkrét haszonélvezője? Ja, tudom, kérdezzük meg erről Simicskát..
jan. 18. 23:23
 12/39 anonim ***** válasza:
52%

Milyen értelemben haszonélvezője? Fidesz miatt vannak fellépései? Fidesz miatt van rajta a a TV-n? Őszintén érdekelne!

Ellenzéki logika:

Ha valaki benne van a NER-ben, az nem jó. Ha ki akar jönni a NER-ből az sem jó, mert csak megjátsza.

Bezzeg MP. Fentiek mentén, akkor Ő is csak megjátsza!

jan. 19. 08:00
 13/39 Barbell Deadlift ***** válasza:
43%
Nem gondoltam volna, hogy valaha is Majkát kell védenem, de a Gyurcsány-kormány idején is volt kormánykritikus dala, meg pár éve is, amikor még bőven a TV2-nél volt (tehát Gyurcsányt, meg Orbánt is kritizálta). Ezen kívül én sosem hallottam tőle konkrét állásfoglalást. Tehát nem lehet azzal vádolni, hogy érdekből váltana pártot.
jan. 19. 20:38
 14/39 anonim ***** válasza:

Majkának a fideszes TV2 nyújtott otthont. Nem harapta volna meg a kezét annak, ami enni ad neki. Addig Szijjártóval fotózkodott, illetve a facebook posztjai is nem túl erősen, de eléggé fidesznek benyalóak voltak.

Most hogy átment a kormányellenes RTL-hez, hirtelen kijön egy kormánykritikus dala is.

Ilyen értelemben haszonélvezője, kedves 12.-es.

Napraforgó, szélkakas ember, pont úgy, mint a gerinctelen Mark Zuckerberg.

jan. 19. 20:41
 15/39 anonim ***** válasza:
28%
Baromság. A TV2-n is nem egyszer beszólt a NER-nek, kedves 14-s. Burkoltan, célzottan. Majka pont az az ember, aki a tehetsége miatt van ott ahol van és nem azért mert nyal ennek vagy annak. Természetesen lehet irigyelni. Ezt megszoktuk. Ez 1 ilyen ország.
jan. 19. 20:54
 16/39 anonim ***** válasza:
Gyurcsányak és az összes többi kamu ellenzékinek is vannak kormánykritikus beszólásai, mégis egy vájuból esznek és tök jó nekik, hogy ezért cserébe kapják a havi 6 misit.
jan. 19. 21:04
 17/39 anonim ***** válasza:
Tehát akkor mindenki a NER tagja. 🙄
jan. 19. 21:21
 18/39 Barbell Deadlift ***** válasza:
30%

14

Attól, hogy évekkel ezelőtt Szíjjártóval fotózkodott, az kizárja, hogy most kritikát fogalmazzon meg a kormánnyal kapcsolatban? Egyébként aki nem teljesen agymosott birka, az kritikat fogalmaz meg a kormányról, mert amit 2018 óta művelnek, az botrány (előtte is sz*rok voltak amúgy, de legalább 1-2 dolgot fel tudtak mutatni, mint eredmény, most már csak a másra mutogatás maradt).

jan. 19. 22:17
 19/39 anonim ***** válasza:
Előttem többen is írták: ez a fószer oda áll ahonnan több lóvét, vagy akármilyen hasznot kap. Most abban látott sok lóvét, hogy a korábban a zsebét milliókal kitömő fideszt szidja orrvérzésig. Pont meg is tehette, mert már nem a fidesz tv2-jétől kapja a milliókat, hanem a retekklubtól. De simán lesz még az a pénz, hogy visszamenjen tv2-höz és akkor nem is fog ilyen számokkal előállni.
jan. 20. 02:30
 20/39 anonim ***** válasza:

19-es. Pontosan így van. Mondom ezt úgy, hogy gyűlölöm a fideszt és függetlenül a véleményemtől, örülök ennek a Majka jelenségnek most. Legalább a sok 1 bites bulvárt olvasó prolihoz is eljut az üzenet.

Majkát utálom a szélkakas jelleme miatt, de örülök annak, hogy kidobta most ezt a számot.

jan. 20. 05:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!