Orbán miért nem válaszol egy tök egyszerű kérdésre?
20 magával a kérdéssel semmi baj nem lenne, meg is válaszolták, hogy miért nem válaszolt.
Viszont itt egyértelműen a hergelés a cél, kérlek tanulmányozd a szabályzatot. Ennek semmi köze a szólásszabadséghoz.
Van olyan opció jelentésnél, hogy provokatív. Szerinted miért van ilyen opció, ha "szólásszabadség" van?
Ismerősömnek töröltek már olyan kérdést is, hogy "miért nem fizetnek a kisautósok több adót, hisz nekik több marad meg kisebb fogyasztás által."
Ezt is törölték, mert hát "marhaság", a mod szerint.
Vagy törlik a veszekedő válaszokat. Olyankor szerinted nincs szólásszabadség? Nalátod. Pont ezért kell törölni az olyan kérdéseket, aminek a veszekedés szítása, és bosszúállás a célja.
A fidkányok túl komolyan vesznek minden ilyen kérdést. 😁 Használjuk ki a szólásszabadságot amíg lehet, amíg nem visznek ezért is börtöbe! 😎
Azért így tette fel a kérdést, mert másképp nyilván nem tudta. Hiszen folyamatosan testőrök vigyáznak rá. Sőt az októberi beszédén még mesterlövészek is voltak. Mondjuk lenne is félni valója az utcán, meg nem is tudná megvédeni magát.
De miért lenne olyan nagy dolog bevallani, hogy mennyiért árulta el a hazát? Ez olyan nagy dolog?
Itt sem tudott normálisan válaszolni...
Amikor Orbán valódi kérdést kap, csak félkegyelmű módjára röhögcsélni tud....
23 nézz meg egy merkel beszédet a rémuralma vége felé, hogy csinálják nálunk bezzegországban.
Hivatalosan kérdeznek valami hasonlóan kellemetlent tőle, majd válaszol valami olyn nem odapasszolót, amilyet megboldogult nagyanyám tudott néha produkálni, amikor már nem lehetett vele értelmesen kommunikálni, és abban a pillanatban, hogy befejezte, elkezdetek a bértapsolók hangosan tapsolni, hogy a kérdezőbe belefojtsák az esetleges folytatást.
Egybként mi az a "börtö"?
24. Ebből nem inkább a ti elfogultságotok látszik? Én akkor is jelenteni akarnám, ha pl. Gyurcsányról szólna valami hasonló.
Ezt írtam is, de ezek szerint nem jutott el a tekervényeidbe. Valszeg azért, mert fekete-fehérben tudsz csak gondolkodni, és aki nem 100%-ig ért veled egyet az fekete.
25
Láttam, már sok politikai beszédet. Meg menczernek is van egy stílusa ezt tudjuk..... De ahány ember, annyi féle!
Amúgy a börtö(n) végül is egy végrehajtási fokozat.
Amit pedig nagyon fontos tudnod, hogy soha nem süt be a nap. (Legalább is legenda szerint). 😁
26 Tehát ez egy olyan kérdés, amivel csak egyetérteni lehet? Akinek meg nem tetszik, az takarodjon? :DDDD
Egyébként mint írtam, maga a kérdés ok. 1-es meg is válaszolta a miértet.
De te ahelyett, hogy megköszönted volna, megtoroltad, az összes olyannal együtt, aki nem habozva fröcsög a "ducéra", és tovább hergelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!