Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért nem válaszol egy...

Orbán miért nem válaszol egy tök egyszerű kérdésre?

ma 09:36
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

11-es!

De azért elég egyértelmű, hogy ez nem egy kérdés volt, amire bárki választ várt. Ha neked nem az, akkor baj van.

Az összes politikus mellébeszél, egy ilyen kirohanással senki semmit nem ér el és semmit nem is jelent.

Ugyanilyen "kiállítást" bármelyik országról lehetne csinálni.

Ez nem azt jelenti, hogy akkor minden rendben van, csak mondom.

És egyáltalán nem vagyok ideges.

ma 10:15
 12/39 anonim ***** válasza:
30%
Bírom ezeket a leoltott fideszeseket ha valaki elmondja azorbán és a fideszkormány hibáit az szerintük hergelés, de ha azorbán az EU ellen hadakozik az szerintük szabadságharc. Ez nevetséges és szánalmas amit a fideszbanda tesz.
ma 10:18
 13/39 anonim ***** válasza:

Szerintem engedjétek el. Bár én sem szerertem OVt, itt a Zorbánt kell fikázni, és aki nem azt teszi, a kérdező könyörület nélkül lepontozza a 65%-os és a 72%-os fiókjáról.

A kérdés csak azért született, hogy bosszót állhasson a kérdező a fideszeseken.

Szerintem jelenteni kellene mindnél többen.

ma 10:20
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

14-es!

Ebben a videóban senki nem mondta el azorbán hibáit.

Amikor Magyar Péternek, Gyurcsánynak, Dobrevnek, Márki-Zaynak bekiabáltak, azok sem válaszoltak érdemben az elhangzottakra. Nem is kell ilyen esetben. Ezek csak arra jók, hogy az elvakult ellentábor csámcsoghasson rajt, hogy "jól megmondták neki"

ma 10:23
 15/39 A kérdező kommentje:
Na basszus! 😮 Végül is rogánt is jelentették csak a szankciós listára. 😆😆
ma 10:23
 16/39 anonim ***** válasza:
45%

"Szerintem jelenteni kellene mindnél többen"

Ez tipikus fideszes megoldás ha elhallgattatjuk azokat akik kritizálni merik a kormányt akkor megoldottuk a problémát ugye!!???

ma 10:24
 17/39 anonim ***** válasza:
17%

16 tehát leírtam, hogy nem szeretem OV, de mégis fideszses lennék?

Ennek semmi köze az elhallgattatáshoz. Nincs helye ilyen kérdéseknek itt. Akkor sem, ha pl. kicseréljük orbánt gyurcsányra, vagy magyarra.

Egyébként az elhallgattatás tipikus vörös-zöld baloldali szokás.

Az megvan, hogy Anton Hofreiter, német zöld politikus betiltaná az X-et, mert szerinte radikalizálódik a nép miatta?

ma 10:29
 18/39 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ha az utcán rámkiabálnak így kérdés gyanánt, azt is figyelmen kívül hagyom. Egy előadó sem fogja megszakítani az előadását, hogy egy h.lyének válaszoljon.

De a kérdésed sem érdemel több választ, ha nem érted, akkor azért, ha provokálni akarsz, akkor meg magadban nehéz lesz. 🤣

ma 10:34
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Na 18, most te is egy emmegyennevelkedettfidesznyaloncagymosottbirka vagy az ellenzéki logika szerint. :D
ma 10:36
 20/39 anonim ***** válasza:

Ezt írod! "Nincs helye ilyen kérdéseknek itt"

Itt minden kérdésnek helye van mivel szólás szabadság van. Vagy mégsincs szólás szabadság akkor????

ma 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!