Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek becsicskulásnak számít ráírni még egyszer egy csajra ha ez nem válaszol?
Kb. 2 hete találkoztunk házibulin, nekem egyből bejött, bejelöltem és elkezdtünk beszélgetni messengeren. Tipikus standard kérdések; mi a kedvenc zenét, stb. Miután már beszéltünk sokat, gondoltam megkérdezem hogy van e kedve találkozni, azóta nem érkezett válasz. Ez már 3 napja. Én nagyon sajnálom, ilyenkor általában büszkeségből hagyom az egészet, de most nem tom eldönteni hogy rá-e írjak még valamit, pl: egy ilyet hogy "na?"
Mit mondtok, ez már becsicskulás?
Én még írnék valamit neki, ami nem bunkó, de tudatnám vele, hogy azért válaszolhatott volna, mert vártam, ha már beszélgettünk pár napig.
Egy "nem"-et elküldeni igazán nem nagy dolog, ha már rendes elutasításra nem volt képes.
pl.:
Szia!
Mivel nem válaszolsz már jó ideje, így gondolom nem szeretnél találkozni.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!