Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek félnek Magyar...

A fideszesek félnek Magyar Pétertől?

Figyelt kérdés
Tavaly február óta mással sincsenek elfoglalva, mint vele.

ma 12:51
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
13 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
10%
nem, lásd mencer tamás is kiállt magáért, petike meg fulet farkát behuzta
ma 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Attól félnek, hogy véget ér számukra a jó világ, esetleg néhányuk börtönbe kerülhet az intézményesített korrupció miatt, és hogy hazudnak "reggel, éjjel, meg este".
ma 13:14
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 tehát ha én odamegyek beléd kötni, alázni téged a nyilvánosság előtt, akkor én ezzel kiálltam magamért?
ma 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ilyen a suttyó fideszes logika. :) Ha meg kulturált emberként viselkedsz és nem b.szod pofán a másikat, akkor gyáva vagy és füled farkad behúztad. :) Ez az alávaló, kocsmai suttyó szint jellemzi a fideszeseket, amint látod. És akkor ezek ugatnak, meg hiszik magukról, hogy ér valamit a szavuk. Nevetséges.
ma 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem félnek: RETTEGNEK!!!

Hála az égnek!

1-es: Menczer büdös szájából csak a sz@r folyt ki, nem hívta oda senki, de ő oda pofátlankodott hogy benne lehessen a TV-ben, közben meg egy beszari majom!

ma 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!