Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek és Mi Hazánkosok!...

Fideszesek és Mi Hazánkosok! Annak örülnétek jobban, ha a liberálisok elköltöznének vagy maradnának?

Figyelt kérdés

Költözik: Nem fog itt szavazni, nem fog beleszólni a hazai közéletbe, nem "rontja a levegőt" nektek. Viszont annyival is fogy a magyar, a gyerekei, unokái meg már ki tudja milyen nyelven beszélnek.

Marad: Fizet adót, meg növeli a magyarság lélekszámát. Viszont baloldali pártokra szavaz és felszólal a jobboldal ellen.

tegnap 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
"Költözik: Nem fog itt szavazni, nem fog beleszólni a hazai közéletbe" Á, nincs olyan szerencsénk. Osztják az észt, nem tudnak vele leállni.
tegnap 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
18%

Az első mindent leírt. Másrészt a liberálisnak hol van gyereke???

Utálják a gyerekeket és a családot is. Nekik az túl konzervatív. Kivéve, ha a homár csinálja.

tegnap 22:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Ismerek csőliberális családost, meg olyat is, aki azért ment ki innen, hogy "vissza se nézzen", és kb. megszólalni se hajlandó magyarul. De mindegy, a kérdésben most ez a fenti két elméleti lehetőség van, ebből kell választani.
tegnap 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Maradjanak.

Unalmas lenne nélkülük.Nem lehetne kikkel veszekedni.

tegnap 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Nincs vagy, vagy.

Ha akar marad, ha akar költözik. Rábízom.

Mindenkinek lehet saját véleménye.

Mondják: "ha elvégzem az egyetemet, rögtön megyek külföldre".

Pár százaléknak, ha bejön.

Esetleg idővel valami "alja munkahelyen" -értsd: helyi egy sem dolgozik ott- eljut arra a szintre, hogy ő a "főnök", a beosztottjai mind bevándorlók. Jó esetbben indiaiak, távol-keletiek.

Valójában a többséget a helyiek sosem fogják igazán befogadni.

Gyereke/gyerekei -ha lesznek- tőle tanulják meg a helyi nyelvet, még ha felsőszinten beszél is (?!), nem úgy, mint a helyiek. Lesznek belőle gondjai az iskolában, de ő már idővel általában beilleszkedik.

Tapasztalatok alapján hirtelen ennyi jutott eszembe -közel 20 évig éltem külföldön, vannak tapasztalataim az ott élő magyarokkal, s egyéb nációkkal.

tegnap 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 A német libsik befogadják, voltam egy évet Berlinben, "alja munkahelyen" gyárban, ahol volt mindenféle, német, arab, indiai, török, muszlim, román, stb. de ott nem láttál ilyen széthúzást, utálkozást meg búskomorságot mint magyarországon, olyan hangulat volt, hogy megbántam hogy hazajöttem. Lehet hogy gond van a migránsokkal jelenleg, de az általánosítás hogy nem fogadják be az hülyeség. Azt elfelejtetted írni hogy rengeteg magyar marad is kint végleg.
tegnap 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Az első két kommentet ugyan az a személy írta, csak több regisztrációval nyomatja. A szerencsétlenje válaszolt magának.🤣🤣 Ekkora egy istenbarmát...🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂
tegnap 23:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarnak, nyugodtan moroghatnak
tegnap 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!